Новини з коробки передач

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем MARTINI, 18 кві 2007.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Новини з коробки передач

так то так старий, але коли я в гаражі ковирявся з ручками, сусід на Г3 міняв підшипники задні, блін інструментів ніби куча, але заклинило йому, зняти не міг, нії%ався пів дня, поки не привіс слюсара з інструментом і той не зробив, просто буває так, що самому втикаєшся в тупик.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

+1. Саме жужжання і в мене - особливо не заморочуюсь. Але маю до вас таке питання: коли тачка не заведена - передачі переключаються супер, а от коли заведена то задня втикається з таким скрежетом як у старому ЗІЛі, а першу треба буквально вбивати. На ходу передачі вже полегше включаються. Пробував підтягувати трос зчеплення - фіг. Підтянув сантиметра на півтора - толку ноль, абсолютно та сама картина. Що думаєте?

3. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

Масло в коробці перевіряв? І чі давно така тема?

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

У мене шелестіння пройшло само собою, навіть не зауважив коли. Мабуть воно просто мусило там собі устаканитись деякий час, після того як перебрали коробку

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Раджу так не їздити. Що би не було - від такого втикання від шестерень відламуються мікрочастинки, які гуляють по коробці разом з маслом, (для особливих критиків: магніт в таких випадках переповнений і недієздатний), знос кпп пришвидшується в сотні разів, добром таке не закінчується. Причин може бути багато - від пробивання "жабки" зношування штока счіплення до густого масла (або його відсутності). Моя порада - якщо маєш 150 доларів - їдь до Ігора на Підзамче, він зніме і перебере коробку. При потребі почистить і відремонтує все що треба. Знаю, що дорого, але нова коробка коштує мінімум 200-300 доларів+100 встановлення.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

нова коробка коштує знаааачно більше
    ти мав на увазі мабуть робочу б/у коробку. А встановлення баксів 30-40 коштує. Але треба мати наувазі, що коли купуєш б/у коробку, то ніколи не знаєш що там у неї всередині і скільки часу вона тобі прослужить. А коли майстер перебирає твою , то відразу бачить що там в якому стані, скаже що замінити, запчастини деякі можна і б/у брати бо бачиш в якому вони стані. Тож я так само рекомендую до Ігора на підзамче, у нього зразу ж є вихід на шроти, де він за непоганими цінами бере запчастини до коробки. А за клубною картою він зробить невелику, але все ж знижку на свою роботу (50 грн). Гарантію дає на 100 тисяч. Такої гарантії на б/у коробку тобі не дадуть на жодному шроті

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Які всі мудрі! Як співав Кузьменко в далекі дев'яності "навіть Мазур" :)

Ну нє, я мав на увазі нову з вітрини на алєксі:cry: Ти нульову ніде і не купиш. Зате можна купити перебрану з новими синхронізаторами і вилками. І взагалі, Де такі ціни знайшов? в Ігоря це 300 грн плюс обовязкова заміна сальників, разом 500 грн, тобто 100$. Ну нехай з карткою 450. Ну не 30-40$... Навіть Адрій на Липинського, що брався за ту роботу колись давно за 50 вже давно 70-100 просить.

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Масло - однозначно, саме перше що зробив... потім замінив...
    Тема така 1,5 роки, через пів року як це помітив - замінив масло, толку ноль. Пацани на Левандівських гаражах кажуть що зчеплення всьому виною... Так от питання, нехай я згоцаю на підзамче... нехай переберуть коробку... а яка гарантія того що все не лишиться як є? Мені той дядько в стані сказати чи проблема в зчепленні чи в коробці?

П.С.: Кажуть тут по клубним картам навіть знижки шалені, збираюся міняти всі стойки - відповідно сумма не мала вийде, хтось з картою зможе посприяти?

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

ніхто з карткою не посприяє, приїзжай на з"їзд і там можеш собі купити, будеш мати власну. Або телефонуй мені, телефон на сайті там де про дисконтну систему

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

В стані. Якщо буде зніматися кпп, тоді розбиратиметься і зчеплення, тобто все приховане стане явним. Гарантію даватиме він. Головне приїхати, коли ще не буде запізно. Успіхів!

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Дуже дякую, наступне питання: В розділі СТО і майстри не знайшов "Ігора на Підзамче", де його шукать?

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Вїзд на територію "Алмаз-інструмента", догори, прямо, поворот праворуч, за ним лівого боку СТО де працює Ігор. Його тел. 80674523399

• Подобається Подобається x 1
  13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Відгук про нього:
    Машину робив замість 2-х днів півтора тижні, продіагностував неправильно через що коробку знімав і ставив 2 рази, після переборки коробки виявилось що коробка ні при чому - фігове було зчеплення. Зробив паскудно бо через 2 тижні після того почала хрипіти щось при вижимі педалі зчеплення, при чому 100 пудово не тросік і не педаль - іменно щось в районі ричага зчеплення, треба знов до нього їхати щоб він виправляв.

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

так хрипить вижимний підшипник :sad: Але то його проблеми - тобі вже платити не треба

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

А чому може хрипіти вижимний?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)