Новости заправок УкрНафта

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем abarinoff, 25 лют 2008.

1. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6
    Відповідь: Новости заправок УкрНафта

Так, це теж залізний факт - Укрнафта завжди на ~10 коп. дешевша.
    А якщо врахувати різницю з ОККівським "95 пульс" - це ще більше.
    До речі по "95 пульс" тре напевно було б окрему тему завести - що тут є від лохотрону, я що є реального за цю підвищену ціну. Я так думаю що в кращих совкових традиціях ОККО замість того, щоб підвищити (а до речі куди підвищувати, якщо напевно є якість стандарти на бензин, які і дають йому право на заправках називатись наприклад "95") якість "95 пульс" просто понижує якість "95". Це звісно моє ІМХО.

2. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

аналогічно!

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Як варіант: На Укрнафті нема магазинів в яких ти можеш повибирати вонючку в салон чи постояти в черзі за звичайним пішоходом що горілку купляє.

4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

На УкрНафті у вас набагато більше шансів бути обслуженими заправщиком :-D

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Після останніх відвідувань Укрнафти свічки стали кольору польської цегли, шо свідчить про високий вміст фероценових присадок в бензині, і якість бєнзи вже не та, шо раніше. До того, як Укрнафта закрилась на тиждень-другий, такого не спостерігав. Більше там не буду заправлятись.

6. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

Що є то є. Іноді немає часу і навіть нервує, коли перед тобою 2-3 пацана беруть собі пиво, цигарки і кальмари на закуску. Але напевно з цим нічого не зробиш, особливо якщо одна каса на заправці.

Додано через 2 хвилини
    до речі є хтось знайомий з внутрішніми правилами заправок? Мені здається що на всіх заправках (я маю на увазі і Укрнафта і ОККО) вони _зобов'язані_ самі шлангом керувати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)