Антон , не заглиблюйся в термінологію бо трактування терміну можливе різне, сперечатися можна довго Ти по суті питання щось кажи
Дизайн завульгарний, я б зробив так як написав Мартіні, парочку студентів гетеросексуалів які цілуються
tyxanton - офтопиш. в мене академічна худ. освіта + продовження освіти в інституті архітектури, Дизайном займаюсь і є співвласником дизайн-студії з 2000 р. Я можу довго обговорювати проблеми термінології у пос-радянському просторі, проводити тонку лінію між версткою і графічним дизайном. Але тема НЕ ПРО ЦЕ! Дякую за подальше розуміння
Ок, в такому випадку попробуй останню картинку, а саме фото віддзеркалити. Лого і напис залиши як є. Побачимо що получиться. Зараз ліва сторона трошки перевантажена.
Проїхали соррі. не побачив твій попередній допис. МАРТІНІІІ -- в мене не видаляється допис ((( витри плз #24
на 100% згідний. але якщо дзеркалити -- получається зворотня динаміка ((( виглядає не дуже... але, якщо клієнту концепт підійде -- потрачу час на перемальовку фону (наразі оригінал кадрований під край) і тоді композиція переїде вправо
)))))))) скоро буде. освоюю футбол... перетворюю студійні фотки в борд... на фіксування процесу часу невистарчає, але потім розповім з чого картинка складалась )))
перщі дві - зачьот!!))) студентська - якось нє очєнь((((((. мало того, що на одній оргія, то ще й серед бабів. Лінзу брав, збільшував, ні одного мужика там не ввидів сі був))))) Можеш на студентську - Катю Пушкарьову влупити. Студент завжди буде пам*ятати, що Алкоголь+ Незахищений сєкіс призводять до такого "чуда природи".....Чорнобиль відпочиває.......
а якщо поставити зліва якусь таку файну діваху ну хлопа з цветочками в руці, а за спиною тримає або пакетик з аптеки і з нього виглядає пачка презервативів, ну якось обіграти про стосунки і товар, і знак аптеки і назву краще розмістити як на поважній і сімейній, тобто справа краще увага на цьому зосереджується)))
тут або пакетик має бути мінімальним, або презирвативів багацько.... прям "Малєнкій гігант бальшова сєкса")))))))))))))))
curlyheaded я вже вище писав. що бюджет фотосесію не потягне ((( та і думаю. що пряму асоціацію з аптекою не варто робити (в сімейній і поважній нема і натяку на аптеку. окрім фірм. символіки) тому хочеться найти фото смішну і доволі велике, щоб якісно надрукувалось... ... ... ... ... голова вже думати відмовляється ))) наразі носиться ідея оформлення картки у вигляді студентського (треба буде дві картки за хлоп. і дів.) це будуть укр. студентські квитки (такі синенькі) Анжеліни Джолі і Бреда Піта (в майбутньому додруковувати інших цікавих знаменитостей). які вчаться в якомусь сільгосп технікуму...
навіяли офф: мені колись подарували 3000 презервативів ))))))) які називались і зразу перетворились в друзів офісу )))))))))))))
в мене ше десь сотня валяється ))))))) тільки то я не секс-монстр ))) то я добрий -- пороздавав ))))))))))))))
ЖАХ!!! 05 2010 в них виходить термін дії ))))))))))) Розігрую 50 презервативів за фотку (не меншу 1280*1024 в нормальній компресії, для друку) яка буде іллюстрацією студентської картки (яку прийме замовник), як остання ланка затвердження, як ні -- то придумаєм новий розіграш ))) 50 през. полюбе дістануться комусь з клубу
Ггггг))) нє магу. . . ЧеФіш, ти що студентом не був і власних фоток не маєш?! Буде зараз ажіотаж. . . По темі, студентам три речі в аптеці. . . презерватив, алькаприм (заміняється росолом) і мезим (на 5 курсі життя в гуртожитку)! )))