взагалі-то краще замовити професійну фотосесію у картинок з інтернету є законний господар, який може зовсім несподівано заявити про свої права
нереально по бюджету ((((((((((((( інтернет... знаю. і я противник тому. я за фотосесії. але в таких випадках, як цей -- замовник бере на себе всю відповідальність
А от тут фотосесія була ))) ліва сторона композиції ще закриється символікою. два основних питання: 1) чи нема положення поза грою (я в футболі ні бум-бум) 2) щось насторожує? ставитись, як до постера, а не реалфото... фуф... О_о
чувак, шо на головному фоні - ну занадто він штучно там вклинений. і ше один так само виглядає на задньому фоні зліва.
Положення поза грою немає))))), але футболісти реально дуже вже штучні... замітно що фотошоп їх там розтавив, а не вони у футбол грають!!!
Схоже на зборище чи то паралітиків, чи то епілептиків, чи дістрофіків. Пози якісь неприродні, очі порожні, вирази облич відсторонені, динаміки ніякої... не ті кадри мабуть відібрали з фотосесії
в студії з динамікою не сильно розженешся... мені самий штучний -- за центральним (що вдарив м'ячик) який біжить на перехват білому. це не америк. футбол... його я заберу... ну а решту... ((( кадри, якраз оптимально вибрані...
Того що за головним героєм (вилазить зліва з його жопи) я би тоже казав прибрати Момент удару по м"ячу треба було в декілька дублів знімати і вибрати потім найкращий варіант, ця вийшла зовсім невдала, так ніби матч серед інвалідів ДЦП. Нога занадто закинута, потрібно на якісь долі секунди раніше її "впіймати"
там біля 100 дублів... вот. але ще раз передивлюсь... і, до речі, цікавий ефект -- зазвичай все в мініатюрі гарніше виглядає, а ця картинка на повному 26'' моніку виглядає набагато реальнішою і гарнішою. сподіваюсь на борд цей ефект перенесеться...
як на мене, то м"яч полетів не туди куди він вдарив. ...треба давати поправку на вітер )))) бруду забагато і думаю футболісти якось непропорційно по розмірах виглядають відносно відстані.
чорт... мені вже жалілись. завтра буду вимагати підрядника заклеїти до суботньої ночі (як і було домовлено). ((((((((((((((((((((((((((((( замовник в сльозах... я в шоці...
ні. борди мали вивішати з суботи-на неділю. вони мали бути сюрпризом і подарунком на день народження. от на це і жалілись...
я думаю, шо людина ,якій адресувався цей сюрприз, вже побачила то і буде ду-у-уже здивована, коли то все діло заклеють, а потім опа - і знову буде фото на бордах
ХЗ. з підрядником замовник спілкується... словом... легесенький нещасний випадок комусь гарантований ))))))))))) мені-то просто "ніпріятна"