Тільки авто! Якщо конструктивно то мають право, але досвід показує що багато народу хоче лише потріпатися... Є конструктивні пропозиції?
Є! 1. Якраз щоб не було людей на фото. 2. По можливості, представити Г1-3, пасати 1-2, Сіроко 1-2, ще щось цікаве. 3. Якщо буде замало сторінок, - об"єднати тематично: гольфи на 1 стор, пасати на 1 стор, ауді на 1 стор, сеати і т.д. Думаю 2-3 авто на сторінку влізе. В кожній з номінацій моделей оголосити конкурс. 4. Якщо десь хтось побачить ну дуже класного Вага - сфоткати з дозволу власника, навіть якщо він не з клубу. Як придумаю ще щось - допишу!
Нашо? Сама суть у тому, щоб це були клубні авто. Зробити календар не з клубних авто мені навіть фотіка не треба, в гуглі найшов картинок і все. Який сенс? ІМХО - дурна ідея, стояти придивлятися до фотографій?
Домовились, хіба що дівчатка. Ок? Треба обговорити, Але досвід поляків говорить що краще одне авто найкраще, ніж кілька просто гарних... Не згоден. Крапка. Обговоренню не підлягає. Календар клубний. Пиши
Поки шо тіки фотка чефіша канає на календар. Решта хіба на авто.ріа закачувати. Я вважаю що фотки мають бути не просто фотки машин, а з якоюсь продуманою композицією, ідеєю, сюжетом. А олег і шег виставили фотки на паспорт. В календаря має бути і художня цінність, шоб не стрьомно було на стіну повісити
Чортопхай можливо стось є вже у віці і йому дівчата не потрібні я думаю в календарику без дівчат ніяк.Кожного року мені привозять календар,там є і авто і дівчата гарні, я повісив його в в себе в офісі навпроти і любуюся.А який буде календар без дівчат чи потім повставляємо ,чомусь не можу вставити смайлика я хохочу
Згоден, але голосуванням все вирішимо... Ми ж любителі в основному, а не професіонали. На наступний календар можна і професійного фотографа покликати
На календар скидаються тільки ті, чиї машини туда попадуть, чи всі охочі? Ціна при цьому для всіх однакова?
Календар купляють обов'язково ті хто туди попав. Хто не попав без проблем можуть придбати календар. За додаткову плату можна включити авто власника (хто не попав) на титульну сторінку. На титульній сторінці буде колаж фот календаря або 1 фотка замовника.
З фотки ЧЕФІША ніпанятна шо чи хто продається. Пишуть тут всякі, обговорення в іншій темі. Адміни видаліть мій пост і всі лєві, без фоток.
Мені пофік чи я маю право тут писати чи ні, але висловлюся бо немаю де задати питання! 1. Суть календаря та змагання хтось пояснить? 2. Вартість календаря скільки? Якщо я правильно розумію ми проголосуємо, викупимо собі по екземпляру чи кілька, повішаємо в гаражі, офісі, спальні, туалеті, сараї і будемо любуватися в 2013 році переможцями з клубу?! Календар А2 вартував 75 грн в грудні 2011 року (робив собі авторський в офіс) / картон на 13 листків + титулка. Пропиши Олеже регламент, що може бути на знимці, а що не може! Подумай-те, в нашій компанії є жінки та дівчата, не можна дозволяти фоти з тёлками, а з пациками не робити! Це дискримінує деяких учасників клубу!
А кіндер все про пациків І мені шось не дуже нравиця ідея продажу місця на перщій сторінці. Ліпше давайте продамо місце якомусь спонсору, най буде реклама, зато календар дешевший вийде Sent from my MB865 using Tapatalk 2
Та ніхто не казав, що ці дівчата можуть бути власницями авто Тобто можуть бути тьолки, не власниці авто, краще в бікіні :D