ОБГОВОРЕННЯ КАЛЕНДАРЯ 2013

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Олег М., 1 лис 2012.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я про демократію, а не про пациків йопересете

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Олег, ти часом не помилився в назві теми? Може Клубний календар-2014 :sorry:

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    голосувати серед херні - то неправильно. Давайте виберемо день чи два, помиєм машини і виставим ящик пива скажімо Юрі Фасту, він професійний знимкувальник, або навіть тому ж Чефішу або Міксонову, вони теж ніби вміють фоткати. Та й є в клубі, здається, ше кілька людей, в яких є до тої справи хист. Зробити ГАРНІ фотографії, а не позоритись з тою туфтою. От я не вмію фотографувати, не маю відповідної фототехніки, і тому не буду пхати свою машину сфоткану на мобілку чи мильницю в клубний календар. Завтра на з"їзд я привезу два календарі Коррадо-клубу, подивитеся як вони зроблені.

До речі, вони вибирали не фотографії на календар, а машини, які достойні бути там представлені. А вже потім ті машини ГАРНО фотографували. При цьому примудрилися не пересваритися, а цілком спокійно і об"єктивно вибрали достойних. Так треба і нам.

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    MARTINI, твоя пропозиція класна, але її треба було висовувати влітку.
    А зараз треба зробити як є. Поляки теж перші календарі робили на низькому рівні а згодом рівень підріс. Взагалі не бачу змісту заморочуватись як корадо-клуб. В нас так не вийде. Розумію що творчість часто рушій прогресу, але творчі люди точно так же часто гальмуни прогресу!. В цьому переконався 1000 разів в будівництві, архітектурі і дизайні. Якби будівельники слухали всі заморочки архітекторів і дизайнерів то будинки б будувалися в 10 разів довше, це факт, це досвід. Тому треба шукати золоту середину.

• Подобається Подобається x 1
  5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Особисто мене та фотка яку я виставив - більше пре.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    це ти стібешся так? з цілого альбому найпацаватіша фотка :)

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

пфф... То давайте ще раз фотосесію замутим. але зараз я вже на залізних дисках... (((( Так шо не альо...

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    є в тебе норм фотки, розслабся

а ще я б хотів бачити кору рокнрола, кантрік Саса і ГТІ Данила (САТ)

9. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Скажу золоту фразу!

Немає меж прекрасному! Є межі бюджету!

тому, Олег М діло пропонує! Робити треба, а не заговорювати і вибудовувати концепції. А далі, ті хто на цьому календарі побачить свою машинку - на наступний рік будуть прагнути Кращого, Кращого і ЩЕ Кращого. А якщо ще включиться конкуренція, в кого більше, довше, блискучіше і на прікольних дисках — тоді календар буде просто ЗА...Ь ))) То я вам, як арт-директор говорю ))) 2-3 роки! і все буде!

• Подобається Подобається x 2
  10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Остання джета нічо така вийшла

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    скажу золоті слова! (взяли ручки і записуєм)

Я - за золоту середину, але проти посередності

(кінець цитати)

можна ж вибрати нормальні фотки, а не пхати всякий шлак і перше шо під руку попадеться

ПС: календар придбаю в будь-якому випадку, незалежно які там будуть фотки і чиї, на присутності своєї зовсім не наполягаю

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    А я наполягаю!

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    А я наполягаю!

14. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Через бочку пива на зїзді. Але в тебе дійсно бомбезне авто, особливо той чорний Сірко. Тому він обовязково має бути в календарі. ААУУУУ. Всі чули.

15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Нє, ну з такими фотками як там виставляють в темі то я не куплю той календар))) Це не серйозно, на продажу кращі виставляють. А фотосет зараз робити вже не вийде. Багато хто на залізних дисках і зимовій гумі.

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    в тебе є нормальні фотки, кажу тобі. Ти просто вибрав з них паспортну

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я про себе нічо не кажу. Я кажу про решту фоток які там виставлені. Хоч би підфотошопили їх мінімально...

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А чо Чортопхай свого гольфацио не виставляє?

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Є три причини цього:

1 - ІМХО, клюбний календар робиться для того, щоби мати згадку про Клюб, бо подивитися ту чи іншу модель VW я можу і в інтернеті. Мені (зі мною можуть не погоджуватися) було б цікаво бачити авто і його власника поряд, щоби довгими зимовими вечорами згадувати файні анекдоти чи приємні розмови, чи ганялки з тим чи з тим (дивлячись при цьому на знимку). А тут організатори кажуть, що власника на фото - ні-ні!

2 - Чортопхай останнім часом стала нефотогігієнічна - це друга причина.

3 - третя (і найважливіша!) - серце Чортопхай розривається між двома хлопцями - Гольфом і Течиком. Вона знає, що обоє до календаря не потраплять, а кому віддати перевагу - не знає.

Це три причини, через які Чортопхай вирішила сидіти в хаті )))

Ага! І ще згадала! До календаря чомусь пропонують тільки якісь крутіші тачилли, новіші і т.д. А мені цікаво було би бачити кожне авто. Помити, вибрати гарне тло, сфоткати і обов"язково подати дані - рік виробництва, об"єм двигуна і т.д. На мою думку, саме такий календар може називатися Клюбним. Тобто, моє бачення в корені відрізняється від запропонованого, тому не беру участи... Але ідея чудова! Бажаю успіху в реалізації!

Останнє редагування: 11 лис 2012
  20. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    А чому це не може бути два авто в календарі?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)