фоном можете взяти бриз моря )))))))))) Пацанчики, а про що це ви базарите (ведете дискусію)? фраза місяця!!!!!!!!!!!!!!
Злі ви якісь, однак! Це власне те, про що я говорила. Ваз-и не підходять, Ріо-де-Житомир не пре... З одного боку, ніби тішитеся, що маєте таких друзів по спілкуванню, тішитеся, коли дописують на Форумі. А як тільки в календар, то зась! Та і криві морди власників авт не рулять... То в чому ж фішка такого календаря??? Поясність для узкого круга огранічєнних людєй, плз.
А "пагаваріть". Щось мені здається з тим календарем буде як з тими футболками.... буде готовий і гарний і кольоровий десь на червень - вересень 2013 року)))))))
Шо не ясно? Все елементарно, Ватсон! Клуб АВТОМОБІЛЬНИЙ. І ще він ЛЬВІВСЬКИЙ. І кадендар мав би бути такий. Учаснегам з Ріо де Житомира і навіть з Лос-Цюрюпинська чи Сан-Бердичева ми невимовно раді. І ще ми щиро раді тут власникам Ланосів, ВАЗів, БМВ, Маздаїв і інших Тойот. Чим більше народу, тим веселіше і цікавіше. Але коли мова заходить про клубний календар, ми, як львівські націоналісти і ВАГошовіністи перевагу надаємо тим, хто знаходиться не далі Турківського району і пересувається на ВАГах.
от в мене теж таке передчуттє. Якось народ відгукнувся на ідею без особливого ентузіазму, я шось думав, що всі кинуться фотографувати своїх коней в різних позах, проявлять при цьому хоч мінімальну фантазію... А нє.
Дякую, що не погребував пояснити білоголовим падругам... Сорки за доколупування, а як будемо визначати місце прописки? За штампом у пашпорті чи мо" за тим, що написано під аватаром, а чи за МРЕВ, у якому зареєстроване авто (бо ж у нас є і такі, що їздять на реєстраціях Перемишля, Ярослава, чи нє?)? Бо ж я точно знаю, що є люди, які пишуть, що з Бібрки, а самі напастой сидять у Варшавці, Прязі чи іншому якомусь-там Вашингтоні... То як ми їх через ситко будемо пересівать? А є такі, що в них в аватарі взагалі написано, що вони зо села ((( То чи ми їх беремо, чи най си гуляют?
Якщо хтось не зі Львова, кидайте фотки, будемо вирішувати разом. Тут не всі такі нацисти як фюрер мартіні, робимо ставку в першу чергу на якість, ніщо не обмежує бути членом клубу хоч на Алясці.
Цитата з напівзабутої гілки про багатомовність спільноти: львівський VW клуб це вже загальноукраїнський україномовний (переважно, на відміну від київського) сайт любителів VW і допис від пана MARTINI: Трохи статистики: Вчора нас відвідало 350 людей. 86% із них або 300 чоловік - з України 2% - із Польщі 1% - інші європейські країни 5,5% - Росія Українська аудиторія: 50% - Київ 26% - Львів 4% - Івано-Франківськ Решта 20% - це практично всі регіони України (Донецьк, Крим, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Черкаси і тд) __________________ аж страшно стало їхати до Львова, ще фари поб"ють...:shok: