Та яка різниця звідки власник вже, як ми і 5 нормальних фоток не назбирали... Sent from my MB860 using Tapatalk 2
і ти туда же... :D дивну політику зайняли. я думав, що це клуб любителів фольців, а тут насамперед клуб власників львівських вагів. Злі ви всі..
Це не ми злі, це ти шукаєш злих там, де їх нема. А людина має властивість знаходити те, що шукає Я не казав, що ми не приймаємо фото від "понаєхавших". Розжую для Котів. Припустимо прислали нам 100 офігенних фоток на календар. Треба відібрати з них 12 (дуже шкода, я б всі 100 надрукував, але є так як є). За яким принципом відбирати? Я вважаю, що з цих 100 перевагу треба надати місцевим. От відберем ми, припустимо 30 львівських. Все-одно є зайві. Тоді, треба відбирати дійсно клубні машини, тобто ті, які ми знаємо, які приїжджають на зустрічі. Ну а далі вже просто намагатися уникнути одноманітності. Скажімо, якщо буде два-три львівських б4, чи Г2, то зрозуміло, що більше одного нам в календарі не треба, тоді можна для різноманітності залучати авта наших "віртуальних" учасників з з інших регіонів. Цілком природно, що в процесі відбору пріоритет матимуть машини реальних і активних учасників клубу. Само собою, що описаний мною принцип на практиці не має шансів бути застосованим, якщо у нас заявок як таких нема навіть на 12 сторінок. Нам зараз головне набрати кворум, про жоден відбір чи конкуренцію, фактично мова наразі не йде, тому потрапити в календар можуть навіть авта з Зімбабве.
ну то знайдіть хоч пару терабайт дискової памяті щоб всяку технічну довідкову інформацію розміщати на власному ресурсі а не на всяких посторонніх сервісах... бо їй богу трафляє коли мусиш тратити час на загрузку якоїсь інформації, лазячи по чужих сервісах де купа реклами забиває мозги...... сорі що в темі про календар, але це до допису про географію відвідувачів. Пора розвиватись далі
Не треба мене копати! Нічого проти не маю! Збираєтесь усі хто хоче, наприклад в неділю (бо з часом тяжко в будні). Організовуєтесь і дзвоните за декілька днів... все зробимо, по крайній мірі постараємось! П.С, телефон див нижче. )))
1. CheFISH 2. Олег М. 3. Sasa 4. MotoFun91 5. mixonoff 6. Shaggy - але фото інше би... 7. Zh@riK - з трьох гольфів у нього вийшло найкраще фото 8. Ельза - куди без дівок 9. Вова Lviv 10. Nazariy - тільки тому шо кора 11. rusmaks - але чи не буде проблем з вертикальним фото, всі інші у нас горизонтальні 12. VladyslaW - але я за це прекрасне фото! Крім того є два важливих моменти 1. Фото джетти Mk777 гарне, але, наскільки я пригадую з обговорення, він не має цієї фотографії в нормальній якості, тому, напевно надрукувати її не вийде, тож сенсу за неї голосувати нема. Те саме стосується і всіх інших. Якщо у вас нема повнорозмірних фоток, а ті, які ви тут виклали, то це друкуватися не буде, бо вся фотка піде пікселями або буде розмазана. Мінімум 2000 пікселів по більшій стороні має бути, а ще краще 3000 і більше. 2. Товаріщ zinkevych не може бути на календарі, бо на фотографії це не його авто, у нього взагалі форд зараз, тож прошу видалити з претендентів
Я ше кілька тижнів тому казав шо в того чувака форд, а фотку він викладає сета. Він і зізнався сам шо сеата давно продав. Після того ми вирішили, що пропонувати в календар можна виключно фотографії своїх машин
не можу стриматись, щоб не вставити своїх "5коп" фотки, варті уваги це ОлегМ, Sasa, Chefish і Shaggy решта фотки - хауно! ну не для календаря це точно :ireful: без образ
В дечому борман правий але потрібно з чогось починати і я з цим згоден з ОлегомМ. Так що не сварімося
Мушу і я написати. Мене просто ВБИЛА НАПОВАЛ фотка mіхоnоff ! ! ! Це мегакруто ! Це ідея, постановка, глибокий сенс ! Міша - ти мегашарящий чувак ! Не знаю де і ким ти працюєш, але твоє справжнє покликання - ФОТОГРАФІЯ ! Олег М. - 2місце, Sаsа - третє, СhеFІSН - четверте. Все інше смішно навіть обговорювати.
Фсьо розумію... Але от ніяк не допру - на фіга галасування? Якби було 157 фоток клюбних авт, тоді розумію - вибрати 12 найкращих в калєндар. Але якщо є всього 13 авт, то нашо з-поміж них голосувати? Тіпа - найліпша фотка буде на січень, а найгірша - на грудень? Я добре розумію? Тобто, січень, коли ще повні сил, починаємо з гарної фотки, а грудень - найгірший місяць року? Так недовго і в депресуху загриміти. ІМХО, якщо є 12 фоток (а їх стільки не назбирається, якщо брати якісні і художні), то тоді вже без галасування повинен за них взятися фахівець і порозставляти по місяцях згідно з засадами композиції, календарної пори (поле квітучих маків у лютому) і інших правил дизайну. Але може я чогось не розумію... То буду дивитися в такий калєндар, як буде (якщо він мені сподобається і я його вкуп"ю).