ОБГОВОРЕННЯ КАЛЕНДАРЯ 2013

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Олег М., 1 лис 2012.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Імхо, краще ніц, ніж абищо. Давайте підійдемо відповідально, надрукуємо хай в лютому, але люди ржати не будуть з нас

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    ти шо живеш по принципу як баба на селі?
    "а шо люди скажут?"
    та які нафіг люди...
    я переконаний що тираж календаря буде 10-20 екземиплярів...
    і матимуть його тільки одноклубники...

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а якби зробили класно, шоб не стрьомно було на стіну повісити, то тираж був би в 10 разів більший. А так хіба для тих, хто встиг машину як небудь сфоткати

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Вот гдє сабака парилась!
    Ті, хто буде той калєндар дивитись - це не люди, їм все-одно.

Останнє редагування: 25 лис 2012
    • Подобається Подобається x 1
  5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Згоден з Мартіні. Впринципі фотки не альо... Ціна календаря буде більшою від задоволення чіпляти його на стіну.

6. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Ну так давайте викинемо решту фотки, залишимо тільки 4 і....якраз по фотці на кожну пору року...:scratch_one-s_head:
    Погоджуюся.

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Питання до Олега М.
    А для чого робити календар з "тиражем" 10-20 екземплярів ?

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Самий хитрий Чефіш..... з машиною ще й кобіту виставив..))))))
    Галасуйте і вираховуйте середнє... подивимось що вийде.... а новорити га...но на любительські речі не серйозно.... люди старались кожен як міг і серед такого любительського набору найчастіше попадаються випадково-геніальні речі... так що все добре

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Трапляються, але, нажаль, у нас більшість фоток рівня авто.ріа , своїми я також не задоволений. Але сам винен, поки я мив машину і спізнювався на фотосесію, фотограф змерз і вже не мав натхнення :), хоча перед тим наробив бомбезних фоток Олегового сірка. Найвдаліша композиційно фотка вийшла розмита, леон не попав в фокус, тому в календар, таке, нажаль, не поставиш :sad:

Дуже шкода, що народ так мляво на ідею відреагував, можна було дійсно класно все зробити. Або хоча б якби у нас було 50 претендентів, то могли б дійсно вибрати гарні фото. А так, доводиться ліпити з того шо є, конкурсу як такого нема. А де нема конкуренції, там нема і якості.

10. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    тут я з вами згідний, ніхто й не свариться:blush:
    просто я думаю вам самим хочеться, щоб на ті фотки можна було б вздрочнути, а поскільки всі машини вони як жінки (мають бути красивими, помитими і ухоженими), то невже вам приємно буде цілий рік перегортати тими сторінками туди-сюди від кращих до кращих? :mocking:
    у вас є класний клубний фотограф Fast, тож невже вам важко помити і пофоткати своїх краль раз в рік? :ireful1:
    це вам будь-який фотограф (не просто людина з зеркалкою, а з відчуттям композиції кадру) з досвідом підтвердить (правда, Fast?) ;)
    так шо як то кажуть "нічєво лічьнава" :give_rose:

Останнє редагування: 26 лис 2012
  11. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Я впринципі згідний з Мартіні та Борманом... навіщо робити щось, аби що, щоб з чогось почати?
    Потім самим не буде подобатись той календар і ніхто його ніде не повішає.
    А фото... ну фото... але явно не художні на клендар чи іншу поліграфію.

12. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    нє, ну таваріщі, гауно не гауно....
    сказали би про це хоча би літом - то і був би час домовитись з фотографом, або і самому десь на протязі місяця другого найти місцину і закадрувати....
    а так, фото гарні получились у тих, хто до того вже інтуітівно догадувався, що фото його авта не залишиться лише в себе на компі в папці "моя машинко"... так що виходимо з того, що маємо...
    я, для прикладу, хотів би в гарній місцині зфоткати, але вважаючи на цілу купу болота, я би за 100 метрів був би з голови до вух витрасканий, виїжджаючи з гаражів.

маємо, що маємо... і я навіть радий, що моє задрипане фото навіть комусь подобається в паралельній гілці для голосування!

13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Не спорю...не всі фотки сюжетні, в тому числі і моя, але кожен старався як міг...І мені нас...ти, ой :pardon:, пробачте, чи мій Гольфаціо буде на тому календарі чи ні (навіть за умови "як же без дівок"... ми вибираємо машинки а не дівок чи мужчін - власників Ваговодів), для мене Він бест-оф-зе-бест і я всерівно буду їздити на з"їзди всім Вам на зло...:P:nyam2:
    На наступний рік для калєндара замучу такі фотки
    .... на капоті...в бікіні...;)...Ой:blush:...об чом єто я...
    P.S. Якщо до наступного року не куплю собі червене Ferrari...

Останнє редагування: 26 лис 2012
  14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Підстави для радості були б, якби було по 3-5 претендентів на місце. А так, беприймаються всі хто клацнув машину мобілкою і виставив фото в темі. Чого радіти?

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    От і я про те ж! Готуватися до випуску календаря на 2014 рік треба вже від нині. Пофоткати свого коня в різні пори року, при різному освітленні і дати фахівцеві до вибору кілька фоток одного авта, а не обмежувати - адин і фсьо! Що не кажіть, часом може вийти бомбезна фотка якраз в той момент, коли твій мустанг задрипаний по самі я... якнайвище! І я навіть не проти, щоби й така фотка знайшлася в календарі. А то будуть всі на тлі золотої осени... Не заводить!
    І, як не впирайтеся, а на фотках мусять бути власники! Бо ж календар клюбний! А отже, він повинен промувати Клюб, а не просто продукцію концерну VW. Він повинен бути таким, щоби повісити його в себе в кабінеті (наприклад), заходить хтось, питає, а ти починаєш розказувати і розказувати і про те авто, і про власника, і про Клюб. Тоді календар буде заводити і при кожному зирку на нього викликатиме приємні спогади. Звичайно, за деякими вийнятками. )))
    А бігом позбирати абиякі фотки, збити баблішко і щось-там друканути - сорки, це несерйозно для такого Клюбу, як наш. Може поляки й штампують такий ширпотреб (при цьому публікуючи фотки авт не зі свого регіону ;)), але чому ми повинні передирати від них погані звички? Що ми - своєї голови не маємо?

• Подобається Подобається x 1
  16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    А гляньте в "машину дня" - там куча професійних фоток з машинами одноклубників, можливо звідти щось можна почерпнути? Ось наприклад надибав кілька забутих своїх фоток, при потребі надам в більшій роздільності:

Щось таке

чи таке

або взагалі таке:

Також прекрасними вважаю фотки наших одноклубників Ілгмара

та Раббіта:

17. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Пропоную не робити в форматі календаря, а в форматі альбому. Час зібрання фотографій розтянути в часі, щоб дійсно була можливість нормальні фотографії поробити. Можна в альбомі залишити пусте місце на кожні сторінці,щоб кожного року можна було вклеювати табличку з новими календарними місяцями. Тобто не привязуємся до того що календар треба видати до 1 січня 2013 і через рік вже викинемо.

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Зараз дійсно можна замовити фотокнигу, в тому ж Цифролабі наприклад

19. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    І щоб в цій книзі були всі моделі і модифікації, навіть рідкісні, з роками випуску і типами двигунів, фото хоч з інтернету, така собі "Енциклопедія фольксвагена" - ото була б Річ!
    Але то недешево буде, та і з правами на фото складно.
    Хто знає, може таке щось вже існує?
    А календар... Кожен рік перевидавати?
    А довідник такий міг би стати настільною книгою кожного з нас.

20. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Зрозумійте правильно, я ЗА друковану продукцію, але якусь уніфіковону і корисну, з системним підходом, а картотеку авт членів клубу можна і на нашому сайті зробити. Як в принципі і енциклопедію.
    Можна видати тематичні номери, "Гольф від а до я", або про Сірокко, Пассат і т.д. Так і свій журнал можна заснувати :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)