Імхо, краще ніц, ніж абищо. Давайте підійдемо відповідально, надрукуємо хай в лютому, але люди ржати не будуть з нас
ти шо живеш по принципу як баба на селі? "а шо люди скажут?" та які нафіг люди... я переконаний що тираж календаря буде 10-20 екземиплярів... і матимуть його тільки одноклубники...
а якби зробили класно, шоб не стрьомно було на стіну повісити, то тираж був би в 10 разів більший. А так хіба для тих, хто встиг машину як небудь сфоткати
Згоден з Мартіні. Впринципі фотки не альо... Ціна календаря буде більшою від задоволення чіпляти його на стіну.
Ну так давайте викинемо решту фотки, залишимо тільки 4 і....якраз по фотці на кожну пору року... Погоджуюся.
Самий хитрий Чефіш..... з машиною ще й кобіту виставив..)))))) Галасуйте і вираховуйте середнє... подивимось що вийде.... а новорити га...но на любительські речі не серйозно.... люди старались кожен як міг і серед такого любительського набору найчастіше попадаються випадково-геніальні речі... так що все добре
Трапляються, але, нажаль, у нас більшість фоток рівня авто.ріа , своїми я також не задоволений. Але сам винен, поки я мив машину і спізнювався на фотосесію, фотограф змерз і вже не мав натхнення , хоча перед тим наробив бомбезних фоток Олегового сірка. Найвдаліша композиційно фотка вийшла розмита, леон не попав в фокус, тому в календар, таке, нажаль, не поставиш Дуже шкода, що народ так мляво на ідею відреагував, можна було дійсно класно все зробити. Або хоча б якби у нас було 50 претендентів, то могли б дійсно вибрати гарні фото. А так, доводиться ліпити з того шо є, конкурсу як такого нема. А де нема конкуренції, там нема і якості.
тут я з вами згідний, ніхто й не свариться просто я думаю вам самим хочеться, щоб на ті фотки можна було б вздрочнути, а поскільки всі машини вони як жінки (мають бути красивими, помитими і ухоженими), то невже вам приємно буде цілий рік перегортати тими сторінками туди-сюди від кращих до кращих? у вас є класний клубний фотограф Fast, тож невже вам важко помити і пофоткати своїх краль раз в рік? це вам будь-який фотограф (не просто людина з зеркалкою, а з відчуттям композиції кадру) з досвідом підтвердить (правда, Fast?) так шо як то кажуть "нічєво лічьнава"
Я впринципі згідний з Мартіні та Борманом... навіщо робити щось, аби що, щоб з чогось почати? Потім самим не буде подобатись той календар і ніхто його ніде не повішає. А фото... ну фото... але явно не художні на клендар чи іншу поліграфію.
нє, ну таваріщі, гауно не гауно.... сказали би про це хоча би літом - то і був би час домовитись з фотографом, або і самому десь на протязі місяця другого найти місцину і закадрувати.... а так, фото гарні получились у тих, хто до того вже інтуітівно догадувався, що фото його авта не залишиться лише в себе на компі в папці "моя машинко"... так що виходимо з того, що маємо... я, для прикладу, хотів би в гарній місцині зфоткати, але вважаючи на цілу купу болота, я би за 100 метрів був би з голови до вух витрасканий, виїжджаючи з гаражів. маємо, що маємо... і я навіть радий, що моє задрипане фото навіть комусь подобається в паралельній гілці для голосування!
Не спорю...не всі фотки сюжетні, в тому числі і моя, але кожен старався як міг...І мені нас...ти, ой , пробачте, чи мій Гольфаціо буде на тому календарі чи ні (навіть за умови "як же без дівок"... ми вибираємо машинки а не дівок чи мужчін - власників Ваговодів), для мене Він бест-оф-зе-бест і я всерівно буду їздити на з"їзди всім Вам на зло...:P На наступний рік для калєндара замучу такі фотки .... на капоті...в бікіні......Ой...об чом єто я... P.S. Якщо до наступного року не куплю собі червене Ferrari...
Підстави для радості були б, якби було по 3-5 претендентів на місце. А так, беприймаються всі хто клацнув машину мобілкою і виставив фото в темі. Чого радіти?
От і я про те ж! Готуватися до випуску календаря на 2014 рік треба вже від нині. Пофоткати свого коня в різні пори року, при різному освітленні і дати фахівцеві до вибору кілька фоток одного авта, а не обмежувати - адин і фсьо! Що не кажіть, часом може вийти бомбезна фотка якраз в той момент, коли твій мустанг задрипаний по самі я... якнайвище! І я навіть не проти, щоби й така фотка знайшлася в календарі. А то будуть всі на тлі золотої осени... Не заводить! І, як не впирайтеся, а на фотках мусять бути власники! Бо ж календар клюбний! А отже, він повинен промувати Клюб, а не просто продукцію концерну VW. Він повинен бути таким, щоби повісити його в себе в кабінеті (наприклад), заходить хтось, питає, а ти починаєш розказувати і розказувати і про те авто, і про власника, і про Клюб. Тоді календар буде заводити і при кожному зирку на нього викликатиме приємні спогади. Звичайно, за деякими вийнятками. ))) А бігом позбирати абиякі фотки, збити баблішко і щось-там друканути - сорки, це несерйозно для такого Клюбу, як наш. Може поляки й штампують такий ширпотреб (при цьому публікуючи фотки авт не зі свого регіону ), але чому ми повинні передирати від них погані звички? Що ми - своєї голови не маємо?
А гляньте в "машину дня" - там куча професійних фоток з машинами одноклубників, можливо звідти щось можна почерпнути? Ось наприклад надибав кілька забутих своїх фоток, при потребі надам в більшій роздільності: Щось таке чи таке або взагалі таке: Також прекрасними вважаю фотки наших одноклубників Ілгмара та Раббіта:
Пропоную не робити в форматі календаря, а в форматі альбому. Час зібрання фотографій розтянути в часі, щоб дійсно була можливість нормальні фотографії поробити. Можна в альбомі залишити пусте місце на кожні сторінці,щоб кожного року можна було вклеювати табличку з новими календарними місяцями. Тобто не привязуємся до того що календар треба видати до 1 січня 2013 і через рік вже викинемо.
І щоб в цій книзі були всі моделі і модифікації, навіть рідкісні, з роками випуску і типами двигунів, фото хоч з інтернету, така собі "Енциклопедія фольксвагена" - ото була б Річ! Але то недешево буде, та і з правами на фото складно. Хто знає, може таке щось вже існує? А календар... Кожен рік перевидавати? А довідник такий міг би стати настільною книгою кожного з нас.
Зрозумійте правильно, я ЗА друковану продукцію, але якусь уніфіковону і корисну, з системним підходом, а картотеку авт членів клубу можна і на нашому сайті зробити. Як в принципі і енциклопедію. Можна видати тематичні номери, "Гольф від а до я", або про Сірокко, Пассат і т.д. Так і свій журнал можна заснувати