Не згідний. Календар - це СИЛА ! Кожен рік його перевидавати - і від того з кожним роком його вартісність зростатиме. Ідея шикарна - і не варто її хоронити ! Для власників Гольф/Джетта/Сірокко 2-го покоління можу профінансувати професійну зйомку з дівчатами з модельного агенства (при бажанні) і також своїм коштом видам і розповсюджу календар. Гарантую що цей календар висітиме на стіні українського представництва Лікві Молі, української редакції журналу "За рулем", українського представництва Арал. Але треба зробити рівень ! Якщо ідея клубного календаря зачахне, то кому цікаво, звертайтесь в пп. Щось придумаєм.
взагалі-то одне іншому не заважає різні формати цілком можуть співіснувати можна регулярно видавати щорічний календар і можна робити клубні фотокниги як загальну, так і тематичні по моделях чи роках. Досить цікава ідея, як на мене. Головне не робити як попало, а все таки підійти трішки відповідальніше
Не хочеться. Людей з клубу мені хочеться бачити на календарі якогось шейпінг форуму. Нашо мені мужики в спартівках чи в трусах хто як з хати вийшов, біля свого авто...
нажаль абсолютна більшість форумчан - чоловіки, а так як у нас не демократія, то інтереси меншості можуть і не враховуватись
Ну тоді я ТРЄБУЮ!!!!! :ireful: щоб для "дифіцитної меншості" виділили хоча б 1-н місяць в календарі з пациком в стрінгах!!!!!
Ем... а таки, не скромне, питання... авто концерну ВАГ в календарі будуть?! Ато з такими темпами обговорення, мені здається, скоро відпадуть! ))))
Бачу тема календаря суперово ожила. Голосувалка взагалі бомба! Я не очікував що так багато народу голосуватимуть. Ну що? припиняємо голусувалку, робимо паузу на тижня два, щоб кожен порився в своїх архівах чи сфоткався і почнемо все з початку? ГА?
І я вимагаю на фотах біля авт - їхніх власників і то тільки форма одягу №2 - голий торс! Даєш дотримання прав меншин в нашому Клюбі! Хлопці, нас вже дві і ми вже не жартуємо. Що нє, Elza?! Можна від того відмахнутися, але тоді продасться на 2 календарі менше. І спробуйте сказати, що 2 - це мале число (при такій активності, як у нас в Клюбі).
Я теж за якісне фото в календарі... П.С. Якщо не встигну зробити нормальне фото, то те що я виставив прошу зняти з голосування.
я за, тоді я на свого Течика 3 для фото кину 18-диски з ниськопрофілкою,от і вигляд буде в дідуся жесть