Та май дівко стримання! Та які голі хлопи з торсом?! Доречі у нас в клюбі не дві особи жіночої статі якбихтопитав! ти так легко здаєшся? та дотисни справу до кінця, та будь пацаном ))))) ще одна із цими стрінґами. А хто цікаво на тій фотці буде, хто такий сміливий? )))))) да ти гониш чувак!!!!!!!!! хм, що ти робитимеш коли буде чувак в стрінґах? ))))))))
Точно, без хлопа не куплю той календар :P Думаю, такого сміливого в нашому клюбі не знайдеться... Йой, та як шо? Повішаю собі калєндар і буду любуватися...
Кого, чувака в стрінгах? Легше.... Але напевно дорожче....:D І в календар я буду дивитися кожного дня - на клубні машинки (ну і на того чувака на одному листочку...)
Kinder, ну чому Ти підозрюєш людей в тому, в чому вони не винні? Та хто сказав, що нас у Клюбі тіко дві? Просто всім іншим підходить календар без хлопів з голим торсом (бо не висловлюються тут, значить приймають так, як є), а нам з Elza тільки з хлопами! Тому я й кажу, що тут є дві, яким конче на календарі мусит бути хлоп! Я би задовольнилася таким з голим торсом, а Elza треба в стрінгах - проти бажання не попреш!
Ви ж розумієте, що того не буде ? Ба навіть думаю не буде особливо ніякого дизайну - просто картинка і цифри.
Курче! Така ганьба на мою сиву голову! Звідси попрошу подетальніше - а в чому вони ходять? (Для тих, що від життя відстали...) У чому тоді можна сподіватися наших хлопців на календарі побачити? Бо авта мусять бути з власниками. Але ж не в тілогрійках вони будуть!
Справжні автомобілісти мають бути в робочих комбінензонах, зашмальцовані і з ріжковим ключем на 27 в руках. Для пікантності може бути на голе тєло комбінензон.
тут возник вопрос- насколько можно фотошопить окружающий фон ( не машину !!! )- глупо на календарь поставить фотки , которые все сделаны почти зимой
фотошоп можна використовувати для корекції світла й тіні, контрасту, яскравості, баолансу кольорів. Фотожаби малювати не треба
вибачаюсь якшо вже хтось задавав подібне питання, а я повторюсь. Скільки коштуватиме календар, коли і куди оплачувати? Так як я не з Львова, "НовоюПоштою" в Ужгород відправите? П.с. Дякую за відповідь. З повагою, Богдан
Да да...бажання жінки - закон. Але чомусь наші чоловіки притримуються поговірки : "послухай бабу і зроби навпаки" КІТ, ну дай хоч помріяти.... Чортопхай, ти ба....пацани помалу "розкручуються"... Ну шо, падайдьот? ...з ключем на 27 в комбінізоні на голе тєло.... біля Вагена
Пропоную таку фотку добавити в "клубний календар", якраз в дусі жвавого обговорення, та й для багатьох якраз те, що треба :
Не уявляю собі, щоби хтось із наших хлопців це вдягнув Але, може я чогось не знаю... Якщо Green подав фотку зі свого гардеробу, значить є чоловіки, яким щось таке пасує...