Та шо розказувати. Професор почав показувати як виглядають на лаптопі триде фільми в спеціальних окулярах. Почалося з мультфільмів, а закінчилося жосткою порнухою А взагалі , краще раз побачити, ніж сто раз прочитати
Замовляв з Китаю. Але такі прості картонні. Ще маю троха. Продаю по 10 грн. Можу зразу і фільми та мультіки різні скинути (вже поскачував троха з торентів).
Я думав то любий фільм можна в них дивитись, короче візьми на другий з!їзд. Доречі в тебе відео 1920х1080 нормально показує, бо в мене шось трохи дьоргається може якісь кодеки доставити?
В цю п'ятницю ніхто не хоче на з'їзді на 402 м стати? Потрібно суперників в межах 1,6 1,8 2,0 литра без турбо і компресорів (десь між 90 і 140 конями в залежності від ваги). То чисто для експерименту. Двигун обкатку пройшов, треба протестити.
я буду на зїзді і заздалегідь попросив би, мо в кого є які залишки тонувальної плівки?... мені треба затонувати віконечко кондесатора, де вольтаж показує, а то вночі сильно в лице пасажиру світить. візьміть хтось, плз
На щастя ніхто не постраждав. Відбулося заїздів так з 15, ганялися майже всі хто був) Постраждав хіба що кукурузер і то морально, після того як його обїхало пару наших ФВ:D