Мав таке душевне переживання, дивлячись на ноги тих кобіт, що палець не зміг натиснути кнопку "REC" вчасно:D
Полюбе гарно! Гольфець 1.3 не погано так чухає себе! То Любас - підшаманю наступного разу паливну систему і поїдемо ще раз! Не так ти і далеко втік! Якби не турбіна думаю взагалі б не втік! )))
Відео з заїзду MIXONOFF vs Олег.М неправильне, там мають бути ще 3 заїзди. А на цьому в мене розєднався глушак і я скинув швидкість перед фінішом.
Молодець що знайшов трішки часу і отримав багато позитиву,побачив і познайомився в живу з ваговодами.Радий був знайомству і спілкуванню.
гггг ))))))) після такого - в мене ліцензія на оффтоп ))))))))) Розумієте, шановні... Життя! То така складна штука... І складається воно з чорних і білих поліс... Ну так ОТ! Моє життя насичене барвами між тими б...тськими чорними полосами ))))))))))) щойно придумав... Гарне пояснення ??? )))) А насправді - мене пре. і на фото акцент більший. кіношності додає... широкоекранності... Період в мене такий ))) як у всіх митців )))) гггг...
кіношність і широкоекранніть досягається кадруванням я просто зібрався фотки в галерею закинути і ті полоси ну просто піпец як стрьомно там виглядають, довелося більше 40 фоток кадрувати вручну особисте прохання від мене - не роби більше тих чорних смуг
Може в когось завалявся кусок дроту з запобіжником, такий як на більшості мафонах запобіжник пластингового типу? А ще треба таку клему круглу типу (папа/мама) є в кожній фішці магнітофонній в основному на плюсі, а також є на моторчиках ц/з. Візьміть на з"їзд.