Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    завтра фотки виложу :)

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Цікаво як на фото вигльонда :gamer:

3. Njavko

Njavko Новачок

VW CrossPolo 1.6l
    ви, мабуть, не повірите, але... уже післязавтра, а фоток так і не видко :) ... я ото як новий мембер, чи то пак ще навіть не мембер, а людина яка просто зацікавлена, у тому що діється, прагну подивитись що ж то у вас там таке відбувається... цікаво чи можна буде до вас приєднатись на наступному з'їзді, ато судячи з попередніх фотозвітів, ви всі поважні дядьки на тюнінгованих авто, а я такий собі малий рудий ламер ... і з тюнінгу, присутнього у мому Реберці, один лише освіжувач у вигляді смайлику))) ... приймете до гурту?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Звичайно! І не треба комплексувати з приводу тюнінгу, тут не тюнінг-клуб ;).

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Фотки Zh@riK закинув на форумі у своїй темі про Гольф. Приєднатись завжди можна, тільки не потрібно бути "стіснітельним":blush:. Ми всі нормальні звичайні "ваговоди", тому приїзжай на з'їзд там і познайомимось.

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Звісно приєднуйся! Ми завжди раді новим людям))))
    А якось ти погано фотки дивився з минулих з"їздів))) Там як мінімум один є не дядько, то я))))))) Молодуватий ше як на дядька)))

7. Njavko

Njavko Новачок

VW CrossPolo 1.6l
    дякую) розумію, що тюнінг у вас тут можливо й не головне, але ж ... :) раптом, ви такі всі серйозні автолюбителі і ламерів не приймаєте ... страшно ж :mocking:

8. Njavko

Njavko Новачок

VW CrossPolo 1.6l
    та я не така вже й сором'язлива :) ... просто, знаю, що автомобільна сфера зазвичай вважається чоловічою справою, тому ненаважуюсь "зіпсувати" ваші чоловічі з'їзди :girl_angel:

9. Njavko

Njavko Новачок

VW CrossPolo 1.6l
    :D ну так, зір у мене не 100% ... але я маю на увазі, що ви тойво ... Мужики! з великої букви М)) майстри автомобільної справи, знаєте що там і як підкрутити, що куди долити і все таке... мої ж гігантські знання у тій галузі обмежуюються вмінням поміняти колесо, відкрити капот і знанням куди доливати омивач для скла :blush: ... хоча то теж незле :russian_ru:

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Який ще тюнінг потрібен CrossPolo :) Вона вже на заводі затюнена :)Приїжджай, покажеш свою тачанку. В нас наразі тільки одна така в клубі, і то дуже рідко появляєтсья
    я тобі скажу, це ДУЖЕ багато для водія жіночої статі :)

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    мої знання не кращі, хоча бачив як мастило змінювали в моєму авто - то, думаю, сам би то зробив вже, але навіщо...
    на зїзді теж не був, ще... хоча намагався попасти, але робота - по п"ятницях маю завжди сидіти трішки довше (десь до 21ї, звіт за тиждень оформляти) :sad:
    Маю надію що побуваю на з"їзді коли небудь.

12. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Так підтримую, деякі напевно навіть не знають де капот відкривається, а якщо нечайно відкриють, то вже думають, що щось поламалося ;) :)

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну та))) Ти ж не більше знаєш :D:D

14. Njavko

Njavko Новачок

VW CrossPolo 1.6l
    ну як? а тонування? (хоча за це вже, здається, карають) :) мрію ще як мінімум собі багажник для борда приладнати, ато зимою трохи незручно дошку в салон пакувати, особливо якщо везеш пасажирів :)

на наступний з'їзд треба буде пришкандибати ... може наклеєчку дасте;)

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    може дамо :)
    фак'ю! :P я між іншим собі радіатор пічки міняв, в гольфі бампер ремонтував, а ще лампочки в фарах міняв. Во!

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Няшечка :D:D:D

17. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    чому відразу зіпсувати - навпаки потрібно прикрасити ці зїзди своєю присутністю!!!

18. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    привіт всім ! скажіть коли найближчий з'їзд і де, я ще ніколи не був

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Привіт)) На головній є календар з"їздів)
    Наступний з"їзд буде 15го числа, на драг трасі за МРЕВ ДАІ. (вул. Данила Апостола)

Доречі останній з"їзд на трасі, потім переводимо годинники і вже біля Метро)))

Так шо може на останній з"їзд як тоді? Кожен по зв"язці дров))) Якісь колбаски і т.д.?)))) Погуляєм) Але то тре каматоза, він заваділа))

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    вракі то все - там 4 чоловік вовтузилось навколо тої Кори при заміні радіатора в Тревела гаражі :haha:))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)