ви, мабуть, не повірите, але... уже післязавтра, а фоток так і не видко ... я ото як новий мембер, чи то пак ще навіть не мембер, а людина яка просто зацікавлена, у тому що діється, прагну подивитись що ж то у вас там таке відбувається... цікаво чи можна буде до вас приєднатись на наступному з'їзді, ато судячи з попередніх фотозвітів, ви всі поважні дядьки на тюнінгованих авто, а я такий собі малий рудий ламер ... і з тюнінгу, присутнього у мому Реберці, один лише освіжувач у вигляді смайлику))) ... приймете до гурту?
Фотки Zh@riK закинув на форумі у своїй темі про Гольф. Приєднатись завжди можна, тільки не потрібно бути "стіснітельним". Ми всі нормальні звичайні "ваговоди", тому приїзжай на з'їзд там і познайомимось.
Звісно приєднуйся! Ми завжди раді новим людям)))) А якось ти погано фотки дивився з минулих з"їздів))) Там як мінімум один є не дядько, то я))))))) Молодуватий ше як на дядька)))
дякую) розумію, що тюнінг у вас тут можливо й не головне, але ж ... раптом, ви такі всі серйозні автолюбителі і ламерів не приймаєте ... страшно ж
та я не така вже й сором'язлива ... просто, знаю, що автомобільна сфера зазвичай вважається чоловічою справою, тому ненаважуюсь "зіпсувати" ваші чоловічі з'їзди
:D ну так, зір у мене не 100% ... але я маю на увазі, що ви тойво ... Мужики! з великої букви М)) майстри автомобільної справи, знаєте що там і як підкрутити, що куди долити і все таке... мої ж гігантські знання у тій галузі обмежуюються вмінням поміняти колесо, відкрити капот і знанням куди доливати омивач для скла ... хоча то теж незле
Який ще тюнінг потрібен CrossPolo Вона вже на заводі затюнена Приїжджай, покажеш свою тачанку. В нас наразі тільки одна така в клубі, і то дуже рідко появляєтсья я тобі скажу, це ДУЖЕ багато для водія жіночої статі
мої знання не кращі, хоча бачив як мастило змінювали в моєму авто - то, думаю, сам би то зробив вже, але навіщо... на зїзді теж не був, ще... хоча намагався попасти, але робота - по п"ятницях маю завжди сидіти трішки довше (десь до 21ї, звіт за тиждень оформляти) Маю надію що побуваю на з"їзді коли небудь.
Так підтримую, деякі напевно навіть не знають де капот відкривається, а якщо нечайно відкриють, то вже думають, що щось поламалося
ну як? а тонування? (хоча за це вже, здається, карають) мрію ще як мінімум собі багажник для борда приладнати, ато зимою трохи незручно дошку в салон пакувати, особливо якщо везеш пасажирів на наступний з'їзд треба буде пришкандибати ... може наклеєчку дасте
може дамо фак'ю! :P я між іншим собі радіатор пічки міняв, в гольфі бампер ремонтував, а ще лампочки в фарах міняв. Во!
Привіт)) На головній є календар з"їздів) Наступний з"їзд буде 15го числа, на драг трасі за МРЕВ ДАІ. (вул. Данила Апостола) Доречі останній з"їзд на трасі, потім переводимо годинники і вже біля Метро))) Так шо може на останній з"їзд як тоді? Кожен по зв"язці дров))) Якісь колбаски і т.д.?)))) Погуляєм) Але то тре каматоза, він заваділа))