Если вы про то что вся дружная компашка соберется на последний съезд лета,то это ОДНО! А ели про то что где-то обговаривалось,то, что бы что-то организовать на этот съезд,и я про это не знаю! то это совсем ДРУГОЕ
А який прогноз погоди? Я б закупився по дорозі мисливськими ковбасками, ще хтось хай візьме дрова, а ще хтось пивка 0
Прогнз погоди без дощу)) http://pogoda.onet.pl/0,12671,1215,,,lwow,miasto.html Можу привезти 2 мішочка дров. Треба??))) Якшо хтось бере сосиски і пиво))
Я захоплю 2-3 кіло мисливських ковбасок і два порізаних хліба Якшо хтось візьме ше шось, не буде зайвим, не пропаде Солекс як новенький бере пиво. Якщо буде Боцман на корі, то теж за презентацію виставиться. Шег бере дрова, гуд Хтось захопіть одноразовий посуд, шампури і спалахуйку для розпалу. Мабуть не зайва буде сокирка. В кого є ліхтарики, теж беремо. Вода шоб помити руки сподіваюся найдеться в когось в багажнику. Термоси з кавою вітаються бо буде зимно. Пропоную тут зголоситися хто шо готовий взяти, шоб всі не повитягали з машини те ж саме Хто не має можливості чи часу шось захопити, не кремпується і приїзжає без нічого, адже в з"їзді головне не наявність ковбаси, а присутність нас всіх
якшо встигну не рахується значить пиво ше з когось Боцман скоріш за все не приїде, наразі машина доводиться до ладу, є глюки по електриці і з фарами їздити майже неможливо