сасіські... ммм... курча, може б то відмінити поїздку у Франик.. нє, мушу їхати. знайдіть мангал! обов'язково !
Тоді явно би придався Течик. Але, якщо ви собі дали раду в 20-градусний мороз, то що для вас якийсь літній дощик? А де тісніше - там тепліше
...Єдріт-Мадріт...Чортопхай,кидай то всьо... бери свого Течика і бігом на з"їзд, тут така тєма прогорає...:D
Один мій знайомий поляк читав їх в меню як "цоцицки", але то таке... Та я би хоч вже! Так хочеться на з"їзд! Але то фсьо не так просто. Кинути можна, а що потім сказати про два роки без роботи, з зубами на поличці, коли свою дитину бачила переважно через Скайп? Вона мені вчора видала: твоя писанина мені життя поламала! Мушу скінчити те, що почала. Але потім - відразу на з"їзд! І цоцицки, цоцицки, цоцицки! Ой, тобто, піво-піво-піво, ой... А! не важливо! важливо - що на з"їзд! Так що ви там бавтеся і пийте за сєбя і за того пар... тобто... ну, кортоше, ви знаєте за що пити )))) А я пішла далі шрайбен-шрайбен (((
Привіт усім ))) Начитався ваших обговорень про зїзд, і от сам задумався про приїзд, якщо завтра буду у Львові то неодмінно заїду, щоб як то кажуть протисатись у клубі ))) кілька пляшечок хмільного за мною, звісно ж "Zero" маю таку надію що потраплю ! PS Інфа актуальна ??? з"їзди перекочовують зі стоянки біля Метро на вулицю Північну (драг-траса за МРЕВ ДАІ) . Час зустрічей не міняється. 19.00 ????
Якщо в силі то гуд, мені фактично по дорозі буде))) але якщо хто, що придумає нове то свисніть :D )))
Правильно Від поставленої цілі не можна відступати!!! І не треба ніколи опускати руки, тому що все в НАШИХ руках!!! А ми ще встигнем і "сасіськи" і "цоцицки" і "піво"...на наступних з"їздах
Хлопці та дівчатка монгал я добув, так що завтра на прописку в повному екіперуванні З вас шомпора, та вуголь для розпалу )))
Ну що нарід, настрій бойовий на сьогодні? А то щось всі притихли... Погода ніби сприяє Та хоча...що нам погода...
перспектива моєї появи на з"їзді дуже туманна багато всяких нехороших обставин... але може і підскочу