І в мене сумніви щодо попадання на сьогоднішній з"їзд... Хоча все може ще змінитися) П.С. Підозрюю, що під вечіір погода буде не фень-шуй.
Хоч погода і вже не "золото" але всеодно припрусь, з мене ж мангал ) доречі а клубних наклейок ніхто з собою не матиме ( як великих так і малих ) ???
Привезу з собою ще колегу, ніхто не проти? ) він зараз думає купувати собі якусь першу машину, може йому щось ще порадите. Так що з наклейками повна засада???
зїзд супер і нових людей багато,і сасіскі класні,і погода терпимо Доречі цікаво як о так Чортопхай на зїзді небуло,але під ті кущі ну так вже всі бігали,що склалось враження що вона там всеж заховалась зі своїм Течиком
І знов камінь в мій город! ))) І як Ти собі то уявляєш? Тут цоцицки смажаться, пивом поливаються, люди про життєвої ваги справи говорять, а Чортопхай сидить в кущах білєти продає до Течика? Та такого просто не може бути! А Mixonoff вже відіспався? Народ зачекався фотозвіту зі з"їзду! Дайош фотки в студію!
Чортопхай, та вони просто хочуть в долю до нашого " бізнесу":D тому їх так вчорашні кущі муляють... Ми раді розглянути всі пропозиціі і бізнесплани З'їзд класний, дуже приємно було познайомитись зі всіма. Дякую за цоцицки, піво, класний і позитивний настрій і основне - за клюбну наклейку Всім дякую
Съезд класный!Всем спосибо!Пиво и сосики удались! МИША давай компромат в студию!!!! И там не только Миша с фотикам ходи и все фоткал,фотографи где ФОТКИ???????????