На деяких пунктах прийому металобрухту є автомобільні ваги. На елеваторі (на Шевченка) має бути. На великих продуктових гуртівнях має бути, на мет.базі і т.д. На гуртівнях буд.мат. має бути.
Як розумію, почалася підготовка до наступного з"їзду. Плануємо, хто що візьме, бо без ковбасок (чи печеної бульби), як видно, не обійдеться
до суботи погода обіцяє бути суперовою як на мене, то можна було б шось цікавеньке придумати.. думаю цього з"їзду нас буде побільше ніж минулих хто шо на це думає??)
Я дуже хочу на з"їзд під смажені ковбаски з холодним пивом, але мушу узгодити свої бажання зі своїми можливостями (коли вирушати в далеку дорогу - п"ятниця чи субота). Однозначно цей з"їзд варто розбавити пивом і загустити ковбасками. ІМХО. Якщо буду, то можу привезти трохи пивка, хліба, помідорів... Одним словом - що під руку потрапить.
Йоліна-паліна...і я хочу на з"їдз але щось теж бажання не співпадають з можливостями...Чортопхай, якщо будеш їхати на з"їзд - свисти....Я з трусів вискочу - але приїду... :D Ой...про що це я...
після довгої перерви і я приїду... хоча машинка ще не повністю зібрана, але вже скучився за всіма ждітє