MRWolf777 - ти, як завжди, все "тонко" підмітиш.... :P Нє, з сексуательних трусєлів вистрибувати не зручно...то треба якісь сімейки чи шо...:D
Слухай, якщо тут ТАКЕЕЕЕЕ намічається з Elza, то як би я могла хлопців позбавити такого задоволення? Вони б мені того не пробачили нікада! Так що замовила в сусідки 2 кіля помідорів, тато обіцяв спекти хліб з сємушками і журавлиною. Якщо десь дорогою зашпортаюся, то прикуплю пару баночок пивка і - на з"їзд! Ага! Ше маю в свому трансв... Транспортері дві пачки сєрки Ковбаски, мангал, кетчуп, одноразовий посуд хто бере?
Якщо хтось бере мангал, то візьму: - сосисок, - сємочки і пивасік - ну і хліб чорний ХТО МАЄ ЧИ БЕРЕ МАНГАЛ? А, забув, і мабуть за комплєктом труселів треба пошукати, так би мовити для шоу - "ВИСКОЧИ З НИХ"
Вас чим не годуй - все на тему "VW і секас" дивитеся... От гарячий народ! Якщо ніхто не знайде мангала (kym, Ти де?), то я привезу. Мій маленький і мені трохи незручно буде доставляти його додому. Але то все дрібниці. Напишіть, чи знайдеться добрий більший мангал і вугля.
Вугілля є в мене, ішампури теж (правда великі, тобто не тонкі )з підставкою, але мангал би пригодився.
Хочу таки попасти на з'їзд! Маю невеликий складний мангал, 4 шомпура і пів мішечка вугілля. Точно буду знати завтра в обід, але в машину покладу все для пікнічка!
Шоще я допі.....лікалася про горобців... Ну але слово дотримувати треба - раз буде Чортопхай, то і таки мені прийдеться "вискакувати"... :D
З трусів можна вискочити і в джинсах:D Народ тільки не беріть дешевих сердель, як показує попередня практика вони не дуже сідобні.
та ніхто не казав що це буде зроблено на зїзді, а лише для того щоб попасти на той зїзд Тобто, на шоу збираємось в Elza вдома...