Адміни не дозволять Якщо вже конче буде треба - відженемо Течика в спокійне місце (Elza, заціни, як я за Тебе вступилася ) А хтось бере одноразові видла, тирілі і майонезні слоїчки? Чи п"ємо, як все, з горла? Але тирільчики і видла такой треба.
....Дякую, падруга Ріспект!!! Я так поняла, що вже і для мене в "нашому бізнесі" вакансія знайшлася....:D
Видла і тарелі візьму я. Але якщо б часом, тьху-тьху-тьху (ще три рази постукаю по дереву) не приїхала, то сильно не матюгайте мене, як будете їли пальцєма...
То сі називає троха по-іншому: тата нема вдома - діти роблять що хочуть... Ну, як ми могли не віддячитися? На крайняк повистругуємо патички. Думаю, ножаку кожен ВАГ-овод має в бардачку? І дижурну бутлю води. І рушник. І пр... прибори там різні... Завтра всі на з"їзд! Бульба ше сі не копає, футбол наші вже програли всєй, який могли, "призидент не прелітає", так що відмазок нема! А чого kym зацинкувався і не пише, чи буде завтра?
А ванну хтось візьме, бо спека вже дістала, в хаті +31..., а ви ще збираєтесь багаття палити:wacko1: ПС може на березі якоїсь водойми зробимо зустріч...
ага то як обнадіїти на Секс шоу і завести Вовчика то гаразд, а як його погодувати то одразу в кущі ,всі ви однакові ети как іх жанського пола ..............
Так, шось я не поняла, Вовчик,чьо за наєзди??? А хіба я казала що не приїду???І взагалі я нікого не обнадіювала...Так що не треба тут всіх під одну лінійку...