Так, внесемо трохи конкетики і ясності... п.1. - було вжито слово "якщо б часом я не приїхала", підкреслюю - часом, тобто, якщо ризинка в трусах виявиться дуже тісною, впаде метеорит, або наш Нікола Азоров забалакаєть украінськой мовой і т.д.... п.4. - а щодо вислову - "я з трусів вискочу, але приїду" - то тут все і так ясно - спочатку вискочу, а вже потім приїду...:D Так що Вовчик, сказано -здєлано
сам ти "гавно". з'їзд був шикарний. мало того шо запізнився, щей виражаєшся грубо. Течик показав себе на вищому рівні. Сідухи, котрі можна висунути на зовні - то ваще бомба. Чортопхай молодець, не прикручуй їх - будем завше робити з них лавочку =) всім дякую, було приємно п.с. стосовно "гавно", може я нє в тємє, але я так зрозумів, Бас, що тобі не сподобалось. не ображайся
Був на з*їзді, Кіта не видів! Хто видів Кіта? Може ми з Мартіні обкурені були і вдвох його не виділи? )))))))))))
Да, Течик Чортопхай рулить Тєму з кріслами зацінили всі... Bass, а чого з'їзд "гавно"? Через те, що не було шоу..??? :-D:-D:-D З'їзд супер, сісіськи були смачні, хліб Чортопхай вашьшьє бомбезний. Всім дякую за компанію, було приємно
це стара тема, і гуляє в нас як анекдот від себе - радий був знову побачити старожилів і приємно було познайомитись із новачками! зїзд суперовий.
для мене цей з"їзд взагалі особливий всім дякую за веселу компанію! радий був всіх знову побачити! класний з"їзд
Вітаю з першим приїздом)) Все думав думав і не міг додумати хто ж це на білому пасаті ше)) Не сиди так високо в машині) спина боліти буде. Діваха кстаті нічо така була)) Спрацмєнка актівістка) Вісм дякую за сосиски, смачні дуже були! Дякую всім за приємну компанію і за пиво з сємками) Дякую Михайлу за доставлене задоволення з штучкою яка міряє потужність. (Проте цікаво таки дійсно машину зважити) Я думаю шо треба більшу вагу реально було ставити. Але тішить те що я 2 рази їхав однаково по 59 к.с.)
...Блін...опять пропустила саме цікавіше....діваху в лісі...:D До речі, а де Вовчик зацинкувався? Так мене грузив...а сам, ето, не приїхав...І хто з нас не дотримує слова?