З'їзд бомбовий, особливо літня площадка в тіні коло Течика, сосіські супер, всім дякую, було класно і приємно поспілкуватись. Доречі, хто робив фотки закиньте, буде цікаво, бачив Elza бавилась у фотографа. Завтра закину кілька фоток з телефона. І Михайлу ще подякую, за те що дав попробувати на моїй Дізеляці ту американську штуку з червоними цифрами.
Діваха взагалі безпардонно вискочила з кущів, сказала дайте салфетку, та знову гайда до лісу :dance: на двіженія.
Мабуть діваха з роботи...Ну маю на увазі, що дрова рубала в лісі... Фотки закину, але з понеділка, коли буду за компом, бо просто зараз не маю такої можливості. Сорі
На скільки я зауважив, то в неї кров з носа йшла... ПС з"їзд супер, всім дякую, але чогось бракувало, напевно драгу чи що...
Обична діваха собі бігала, спортом занімалась, пішла кров з носа взяла салфетку і погнала дальше що тут непонятного. От вона десь там ікає зараз і не може зрозуміти хто її згадує.:D
А де Чортопхай???? Шось ї не чути!. АаааУУУУУ. Подякувати хочу всім, було дуже класно, дякую Чортопхай за ті крісла з свого ТЕЧИКА, і за ту тінь шо створив своїми формами ТЕЧИК.
Чортопхай казала, що їде в Бундес. (мені сподоболась, як на з'їзді була озвучена до неї прозьба "дати тягла" німцям :D) щоб не розлаблялись.
Такс! Чортопхай на зв"язку (або на дроті, як казав колись один начальник, коли піднімав слухавку). Пишу навгад, бо тут на клаві нема українських букв... Бундес - що зробиш... Німцям трохи дала тягла вчора в горах - мусила їх всіх поперебігати, бо вони волочилися, як смерід по асфальті, а мені тре було додому. Їхала вчора 16 годин зі Львова до города Монахія - моя зрадлива Ядзька (джі-пі-ес, вона в мене мазурка!) десь собі надибала нову опцію - оминати ремонти і корки на дорогах - то повела мене по всіх чеських селах! А там - місячник безпеки руху - обмеження 30-40-50! І всі дотримуються! То вже як вирвалася на німецькі дороги з лімітом 100, то всі їхні Бойові Машини Ворога тихо курили зізаду. Дуже дякую всім за теплі слова про мого Трансв... Транспортера. Холєра! Знов пісяє під себе - тре йому нову пісялку причіпити. Якби не обставини, ніколи б його не продавала - найкраще сімейне авто (і не тільки сімейне ). А з"їзд, таки "гамно"! Побільше б таких - цілу дорогу до Бундеса згадувала і посміхалася сама до себе - так приємно було побачити тих, хто приїхав. Особливо аксакалів Клюбу. Приємно, що і Тато знайшли фильку заїхати роверком, перевірити, чим діти без нього займаються... А MrWolf777 або пишеш тутка виправдання, або поставимо на вид - таке шоу через Тебе пропало - вискакування Elza з трусів! Поясни народові - як Ти до такого докотився!
Мартіні, здається надто допитливих потрібно корегувати смайликами. як на рахунок 3 і більше знаків питання заміняємо на смайл *крейзі* ?
вибачайте, форс мажарні обставини так склались, що сосиски мисливські для зїзду зіпсулись в авто і у Львів потрапив десь 23:00 годині
Шановні одноклюбники, хто знає - підкажіть, будь ласка, куди і як краще закидати фотки... А то я щось тут не шарю як воно...