Ой....який ти недовірливий Прям, щирий українець :D Думаю, що вже не тільки ти, а й ніхто не побачить...
Народ, сорі Фотки закину вечором...Їх треба трохи врізати, бо не загружаються. А то треба трохи побавитись. Просто зараз не маю на то часу - треба роботу робити...Хоча вона і не вовк...:D Вечором заходимо сюди і впізнаєм свої сімпотні моськи....
ну щодо Українця несперичатимусь, хоч народився в Дрездені ,а щодо"Думаю, що вже не тільки ти, а й ніхто не побачить..." це недивота ,жінки зрадливі і рідко дотримують слова принаймі це про 99,99% їх чисельності
Опять ти за своє Mr.Вовчик...знову всіх під одну лінійку:P Ой, ой...ви - мужики, всі, прям так і дотримуєте слова... Ти ще просто мене не знаєш....:D
Ага, будем один одному доводити...:D А ти як, чи чим, будеш доводити, що ви - мужики, своє слово дотримуєте???А???
Мужики всі зво..., навіть фільм такий є, але ж ВИ, жіноча половина, на гинакших і не ведетесь Так що переконувати у зворотньому, то марна справа
Bass....ну що ж ти так взяв і спалив всю кантору... Але ти правий - всі мужики зво..., всі баби су... :D Маю на увазі супер баби