Зате з душею. І,здається, перша фотка, на яку потрапила "валентина" КІТ-а (бо він запереживався, що на жодній фотці зі з"їзду нема його лялі). Йому ж треба якось MARTINI i Kinder-ові довести, що КІТ таки був на з"їзді )))
ну як сказати... дверцята по розмірах набагато менші в тебе, а це добряче видно на фотці) не знаю як там інші, но я би не сказав шо не відрізнити від гольфа, навіть якщо порівнювати з 5-ти дверним..)
Мріяти замало, треба ще щось робити для втілення своєї мрії. Як казав один мудрий дятько:" У людини в житті є 2 найбільших розчарування: перше - це коли мрія не здійснюється, а друге, коли вона здійснються..." Щось в тому є...Але з мріями і надією на їх здійснення жити легше
За такий "метод" втілення мрій, тебе можна тільки похвалити... План "Б" завжди треба мати в запасі, то точно...
Зміна концепції Ну мені звісно приємно, що мою тему піднімають флудом, доречі треба буде подивитися статистику тем, але я пропоную не зовсім конкурс, а ідею на найкращу концепцію проведення зустрічі нашого клубу. Сємки, шморгання на 402 метри, відкриті капоти і простенькі розмови троха заколупали. Хто придумає толкову ідею, ну таку наприклад, щоб зібралося (приїхало з висунутим язиком людей з 200 наприклад)!
Зі старими з трудом нашкрябли б. Ти ж розумієш, іноді приїзджають з дєвачьками, тому 200 було б легко ))))) Траси вистарчить )))))))))))))))))))))))))))))))))))