Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    за ідею +100. Справді, навіть не так у кількості справа, як у цікавості придуманого.

1. зробити зустріч у аквапарку.
    2. шашличок (деінде окрім 402м), можна на декілька днів.
    3. рибалка
    .
    .
    .

• Подобається Подобається x 1
  2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Висловлю свою думку. Хоча ні разу на з'їзді ще не був (шкодую дуже про це і каюсь), трохи накладно мені у п'ятницю вечером !
    Так ось, на мою думку, з'їзди варто проводити рідше, принаймі не частіше 1 разу в місяць. Тому що при 2 з'їздах в місяць втрачається їх "цінність" !
    Я би проводив 4 з'їзди в рік ! Весняний, літній, осінній і зимовий. Кожен з'їзд ретельно готував би. З залученням спонсорів, меценатів, партнерів і обов'зково мас-медіа. Кожен з цих з'їздів це мало би бути ШОУ, в першу чергу !
    Тоді люди чекатимуть цю подію, і такий з'їзд буде відвідувати набагато більше людей ніж 200 ! Та і з сусідніх областей люди підтягнуться.

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Нічого не заважає зробити по одному з існуючих зїздів сезонним...

4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я вже десь про таке писав. Мене мало камінням не закидали :0(. Теж притримуюсь такої думки. Можна і без спонсорів чи мас-медіа, то ж не ВФ-фест...
    Не бийте мене сильно, я теж був всього 1 раз на з їзді, бо і місце і час якось не дуже підходять. Особливо місце. Я б туди певно машиною сам і не втрапив з першого разу, у Львові недавно, той район не знаю...

5. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Зустріч одноклубників кожної другої п'ятниці - це аж ніяк не З'ЇЗД львівського vw клубу !
    В мене, особисто, кожної п'ятниці тоді з'їзд ! Принаймі 3-4 одноклубників побачу і поспілкуюсь.

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    шось не вїхав про що ти кажеш

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Мабудь про то, що він і так кожної пятниці і без зізду бачить 3-4х одноклубників, і це вже не така велика різниця для ноього в кількості, як на зарішніх зїздах :D

8. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    а я не підтримую цієї думки що треба робити тільки весняний, літній, осінній і зимовий з"їзд! от ти, Green, кажеш що ніразу не був на з"їздах, отже не відчув цієї атмосфери... навіть візьмемо до уваги попередній з"їзд: на скільки всі були раді один одного побачити! словами цього тобі не передати!...

а от думку, КІТ-а, щодо організації з"їзду десь на кілька днів, з шашличком, з рибалкою повністю підтримую +1)) обговорити всі моменти і вирішити куди, як найкраще було би поїхати... думаю, що чимало одноклубників би погодились на та такий задум:)

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    В цій темі вже неодноразово читав, що на з'їзди приїжджає мало людей. Ну щось типу "було холодно, погрілись в машині в когось, поїли сємок і роз'їхались"
    Ось тому і думаю, що з'їзд - це щось більше ніж зустрічі 2 рази в місяць.

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Якщо б мені було 18-20 років, то їздив би на "з'їзди" кожного дня ! Бо і так нема що робити. А так переїдешся на любимій тачці, дєвах покатаєш і з друзями поспілкуєшся. Бо в молодому віці є величезна потреба спілкування !
    А я б хотів бачити з'їзд улюбленого львівського vw клубу як ПОДІЮ І СВЯТО !
    А не просто ковбаски, 0 балтика, сємкі і впізнавання один одного по ніку.

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    на зїзді було багато таких яким далеко не 20. думаю в тебе проблема тільки з тим що ти живеш далеко від місця проведення зїздів. я от минулого зїзду був вперше за стільки часу і мені все сподобалось

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну взагалі-то так здається тільки зі сторони. А багатьом "старікам" хто буває на зїздах далеко не 18-20 років.

13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Повір, 70км. проїхати - це для мене не проблема. Взагалі.
    Було б заради чого !
    Так і до речі, я розвиваю допис Кіndеr'а про те, як зібрати на з'їзд 200 і більше учасників. Я жодною мірою не нав'язую нікому зміну графіку клубних зустрічей !
    І давайте не будем переходити на особистості і виясняти в кого які проблеми.

14. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Назріває нездорова атмосфера, котра розділяє колектив.
    Тому висловлю власну думку, щодо з'їздів, а саме:
    - як назвати чи з'їзд (чи сходняк, зустріч, туса, іт.д.), мені здається від назви суть не міняється, бо хто бажає той приїде (прийде, приповзе, прискаче на коні іт.д.), а хто ні - той ні за це його не картають.
    - щодо виїзду на кілька днів, особисто, не проти, але робота не позволяє (як і половині народу клубу - ІМХО).
    - щодо влаштування НУ ПРОСТО СУПЕР з'їзду (на думку деяких) поквартально, то я теж не проти, приїду, навіть кубіт на капот запущу. Але читающи вище написане не побачив жодної пропозиції, котра б притягнула 200 люда. Щоб влаштувати збір на 200 люда, треба залучити їх заінтересованістю, чи користю (ми ж словяни - на перекур не вийдем навіть без корисних мотивів).
    І на останок - реагуйте, як завгодно, але мені подобається так, як є в даний час і при нагоді чи можливості приїду на СУПЕР З'ЇЗД без корисних мотивів...
    Для прикладу: якщо не помиляюсь у Львові 15.07.12, чи якого там числа відбудеться Дрифт на стадіоні Арена-Львів, вхід близько 200грн., от я й задумався чи варто викидати 600 грн.(на трьох), коли постала необхідність в заміні деяких частин і агрегатів в моєму авто.
    ПИ.СИ. - мені цікаво, хто буде на тому заході (Арена-Львів), чи будуть ті хто прагнуть зібрати немеренно глядачів?

15. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Тобто розвиток клубу не потрібен ? Чи як ? Хай все буде так як є ?
    Я - за прогрес !

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ага з"їзди 4 рази в рік. Чекаєш собі 3 місяці готуєш там шось народу показати може. А потім захворів і не приїхав. От крутатєнюшка.
    Хто хоче - той їздить, хто за чим. Я їжжу щоб з народом порадитися буває по деяким питанням, бо це легше ніж в онлайні чи по телефону. хтось приїжжає показати нову наклейку на машині. Хтось просто послухати істроїї що от едсь там і там поставили "цеглу" і туди їхати не можна...
    кожному самому вирішувати коли їздити чи не їздити взагалі.

• Подобається Подобається x 2
  17. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Так я ж про це і кажу. Хоч кожен день.
    Але чим раз тим менше народу буде. І "з'їзди" стануть скучними і нецікавими.

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я вже 4 роки їжджу і нічого. Кожен раз цікаво. Ну не кожен, увають "з"їзди гамно", але переважно не просто так приїжджаю, приємно проводжу час.

19. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та блін ! Я ж не мав на меті критикувати клубні зустрічі ! ! !
    ЩЕ РАЗ НАПИШУ - Я РОЗВИВАЮ ДОПИС КІNDЕR' А !
    А саме : популяризація львівського vw клубу ! КЛУБ - БОМБА ! ! ! УЧАСНИКИ - БОМБА ! ! ! АДМІНИ - БОМБА І ЗРАЗОК ТОЛЕРАНТНОСТІ І ЗДОРОВОГО ГЛУЗДУ ! ! !
    Клубу бракує популярності ! ! ! Про це йдеться !

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Ну то підкидуй ідеї, реалізовуй їх і доводь до логічного завершення.
    якщо за стільки років такі часті зїзди ні куди не скотились значить все ок (публіка просто цікава і порядна)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)