Хлопці та дівчата, хто буде на дрифті (Одеському) на Львів-Арені, киньте сюди хоч фотки..... І все стане на места своя. Там, думаю буде не 200, а 2000 люда. ПиСи - Каждому -СВОЕ!!!
Наразі мене нічого не поперло! Вважаю з*їзд 2 рази в місяць нормальним, ми вже проговорювали це. Можливо варто поміняти місце дислокації - погоджуюся, но не Метро! Поквартальні збори вважаю бред, бо буду приїздити в смокінгу і фраку з метеликом, мешти полірувати цілий тиждень, це ж не Фестиваль!
На мою думку місце повинно бути таким, щоб наші КОНЯЧКИ класно виглядали, а як ми будемо вписуватись в це місце, це залежить від нас. Біля метро не був ні разу, бо приписався в травні до клубу, тому і судити не буду..... Але привик до однієї істини ---- ЯКЩО ХОЧЕШ ЗМІНИТИ -- ПРОПОНУЙ!!!! (але не слід забувати, що ініціатива, "сношає" ініціатора!).
Блін... Все і так супер. Хочете 200 чел народу, то треба щось на кшталт VM фесту, сумніваюсь що хтось за таку організацію в нас візьметься. А чим місце з`їздів не подобається?
Мене аж підкидає, не можу сі стримати, щоб не вставити свої п"єть копійок... З"їзди 2 рази на місяць - це вже старенька, але хороша традиція і змінювати її, думаю не варто. Ніхто нікого не заставляє - хто хоче, той завжди приїде, чи сємки пощолкати, чи сісіськи пожарити, позаглядати під капот VW одноклюбників, чи просто поспілкуватися з приємними людьми, послухати новий анекдот, чи просто приємно провести час....Кожен там знаходить своє....
Green, не в образу, але наскільки я розумію, ти ніразу не був на з"їзді....Ти не відчував на власній шкурі всього того, що відчуває і отримує кожен, хто туди приїжджає... Це треба просто побувати в тій компанії...
вот, вот! я давно так писав! щоб шось міняти треба хоча б раз побувати і відчути як є! а лише потім шось вже говорити...
Колись один так на з"їзд приїхав, посидів в машині 20 метрів від всіх і потім на форумі написав крилату фразу з"їзд гавно (потім правда став регулярно приїжджати), а Грін переплюнув його. Сам знаходиться за 70 км від з"їзду, але каже шо він якийсь неправильний Ти б дійсно хоч показався сам і на людей подивився
Як то кажуть - welcome до гурту, разом з нами сємок погризти :D І обов"язково приїжджаєш з смішним анекдотом...
Ігор ! Почитай мої дописи ВИЩЕ ! При чому тут Я і зустрічі ? ! ? Маразм якийсь ! Правий був Сhеrераhа-Володя ! ! !
ну як це при чом ти ж ніразу не був у нас а кажеш шо ми зачасто зустрічаємся, і взагалі зустрічаємся неправильно взагалі я не проти якшо ти раз на квартал будеш проводити в Золочеві фв-фест. Ми всі з радістю приїдем