Все зрозумів. Конструктиву - 0 ! Більше в цій темі - не пишу ! Я ж не критикую клубні зустрічі ! Невже це важко зрозуміти з моїх дописів ! ! !
Ніхто і тебе не критикує. Просто хочемо, щоб ти зрозумів наскільки всі звикли до цих з"їздів Тут так просто все не зміниш... А нові ідеї завжди одобряються. Так що, ніхто не "кидає каміння в твій город"....
Які саме погляди Володумур ти розділяєш і що заваджає тобі робити в клубі те, що ти вважаєш правильним?
Є пропозиція зробити один раз літом зїзд в Карпатах. Конкретно під горою Пікуй 180км від Львова. Знаю там площадку де може поміститись до 100 авто. Саша з Олегом на своїх Кантріках, а Орест на Бобіку можуть спробувати виїхати на хребет і підїхати під саму вершину Пікуя(а членам клубу треба буде їм помагати бо там не все так просто).... всі решта можуть пішки вилізти на вершину.(це приблизно 6 год ходу ... туди - назад). З часом таке збіговисько може набрати всеукраїнського характеру. Для довідки - гора Пікуй найвища у Львівській обл.
Круто! Троє їдуть, а 197 чоловік за ними біжать або пхають чи несуть там де не можна проїхати Чур я в бобіку на правому сидінні!
Є ідея раз в квартал, робити автопробіг (наприклад по кільцевій львова), обмаїти авта в прапори (може навіть з логотипом клубу), запросити пресу придумати назву пробігу (чи на підтримку чогось, наприклад "за чисті узбіччя" за "культуру водіння" та ін...), але ті збіговиська наші зїзди по пятницям відміняти чи міняти нетреба!!!
Долучаюсь до підтримання ідеї, котру висловив rvm! Це вже реалістично, а щодо преси, то мені здається їх навіть запрошувати не потрібно з ЗІКу самі прийдуть. А це вже більш реалістична і приземленіша ідея.
щоб прийшла преса, потрібен інформаційний привід, оригінальна ідея що оригінального в тому, що ми з прапорами проїдемось по окружній? ЗМІ взагалі вирішать шо то якась тупа рекламна акція Фольцвагена і без бабла туди їх не затягнеш Якшо ми будемо прибирати узбіччя, це вже щось, на що ЗМІ поведуться, небагато таких альтруїстів у нас в місті крок вперед, хто сєводня хочет поработать? Є наряд на окружну дворніками!
А ще з трусів вискочити або заскочити в них )))))))) Все на зїздах правильно, "ПО ФЕНШУЮ". Кожен знайде там свою тему, як тепер модно говорити: "до кожного клієнта - індивідуальний підхід"!!!
Пропоную відкрити нові тему з ідеєю про сезонний фольксваген пробіг та пропонувати там ідеї. А на зїздах обговорювати деталі. Я просто подав ідею. Навіть прибрати узбіччя готовий. А що тут такого? Приклад треба показувати. Якщо наприклад не хочеш шоб твої діти не смітили чи берегли природу. то треба показати приклад (прибрати, посадити дерево, чи просто з ними поговорити), і це зробити разом з ними. А соромитись на треба. А над деталями (преса, супровід ГАЙЦІВ, таму для пробігу, куди їхати, та інш) можна поговорити на найближчому зїзді. прошу не критикувати бо я такий є з оптимістичним настроєм. Хто за зголошуйтесь. А адміністраторам підтримати та при можливості організувати.
Я пропонуватиму також і Вас послухаю. Не СЦО, нє впєрвой. Друже, ти не мав мені догоджати, ти висловив свою думку і ПРАВИЛЬНО зробив, молодець!!! Перечитай подібні теми про клуб. Подивися свою дату реєстрації в клубі та мою, щось стане ясніше. Я з разу в раз не відкриваю нічого нового окрім нових людей, це не малий плюс, але душа прагне чогось ще... Місце, так само як і Снікерс має властивість приїдатися, але потім можна знову повернутися на краї сваї )