Нє вазбуждай-тє мєня дєвушка, а то кампліксіравать начьну ))))) Чорт. я навіть пам*ятаю цей випадок, як давно це було ))) А то їдея, МАРТІНІ, давай почнемо їздити по інших містах, Золочів, Винники, Зимна вода, Рудно до Тревела без запрошення 30 машин в подвір*я )). Це до пори до часу, пригадую, були такі з*їзди, на яких я був сам один однісінький (один раз), а ще один раз нас було двоє, не було шо робити взагалі. Бувало так, що рвався, мене колега підбирав на пів дороги. А з часом все минає. Потрібно "підкидувати дрова", щоб горіло!
Згідний що приклад треба показувати дітям, друзям, знайомим. Але робити роботу за яку інші отримують гроші - це по советськи... ми вже це проходили. Ідея з прибиранням нікудишня (не в обіду автору) 1. 20-30 чоловік не приберуть навіть 1 км узбіччя - тобто для загального стану багатьох сотень кілометрів узбіччя це нічого не дасть. 2. Рекламно - агітаційна частина акції теж дасть нульвий результат - бо треба би було вивести декілька тисяч людей і тоді можливо був би якийсь ефект. 3. Не є наші узбіччя вже такі засміченні щоб був сенс проводити таку акцію. 4. Набагато більший ефект дасть фотографування окремих засмічених участків і писання скарг до відповідних органів щоб за гроші з наших податків роботу робили ті кому це положено. 5. За звичай такі акції проводять політики, щоб якось себе проявити..... але перед тим платять великі гроші ЗМІ щоб вони з мухи зробили слона... клубу це вроді ні до чого і в клубу немає великих грошей на ЗМІ. 6. Така акція є стандартна і давно відома - а цікавість викликає щось нове і не стандартне
Добре, а як проводять зїзди інші клуби, наприклад бмв.., які в нас ще є..? ПС мене особисто в наших все влаштовує, але не проти чогось нового...
Сеат-клуб проводить зустрічі ЩОТИЖНЯ, по вівторках. Зустрічі проходять так само як у нас, але скучніше Бо вони зустрічаються на парковці біля супермаркету, і їх приїжджає зазвичай дуже мало. У нас все таки на трасі веселіше, та й народу набагато більше приїжджає. Треба їх якось інтегрувати до нас
цікаво, цікаво... а якщо організувати один з"їзд у вівторок і під"їхати до них? так сказати з пропозицією об"єднати з"їзди? MARTINI, а біля якого саме супермаркету і на котру вони зазвичай збираються?
я спитаю у львівського адміна, може їм буде цікаво. Власне, це не львівський сеат-клуб, а лише львівська гілка загальноукраїнського
Я би пропонував спільну зустріч на нейтральній території, ні ми до них, ні вони до нас, щоб ніхто себе в гостях не почував. А то по всій психології один буде себе вдома почувати, а інший вгостях.
Колоною у всій своїй красі і різноманітності і в повному бойовому спорядженні! (прапори там, шкарпетки на люстерка) А що ми гірші?
всьо, без шкарпеток на люстерках ніхто не приїздить на з'їзд ! :D погоджуюсь з Кумом. не потянем ми нормально прибрати. погоджуюсь з Мартіні. не зацікавить це все журналістів. думаю почати треба з чогось цікавішого для тих хто є, а потім займемось розширенням. Бо, якщо прийняти до уваги те, що у нас тут є активні учасники, котрі досі не попали на з'їзд (зокрема Грін), то це яскравий приклад, що бракує драйву. або, Грін, поділись чому ти не приїздиш ? (питаю не для жартів чи висміювання, а для конструктиву). Власне ти можеш сказати що потрібно змінити/покращити/розвинути. особисто я попав на з'їзд майже одразу після реєстрації і моментально влився в компанію. Тобто мене все задовільняло. Були звісно свої + і -, але + всеж більше
на спільну зустріч варто вже якусь культурну програму ми їм звичайно сємок відсипимо, а вони нам чаю з термоса наляють (це традиція там така) , але пасувало би ше шось
КІТ, тут ситуація така : я майже кожної п'ятниці буваю у Львові, але до обіду (по справах приїжджу). Виїзжаю з Золочева 9-10 ранку і приїзжаю на 15-16 додому. І що, блін, на 19 знову у Львів ? Я навіть на батл Сірокко не приїхав, бо був зайо. Справа не в бєнзі (не збіднію) і не в 140км (корч справиться!), а от фізично ну нах, та й "траса" Золочів-Львів ужасна.
Ем... ну це така, можна сказати, уже крилата фраза! )) По факту означає - "на з'їзді не був, але він мені не сподобався"... )))