Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Нє вазбуждай-тє мєня дєвушка, а то кампліксіравать начьну )))))
    Чорт. я навіть пам*ятаю цей випадок, як давно це було )))
    А то їдея, МАРТІНІ, давай почнемо їздити по інших містах, Золочів, Винники, Зимна вода, Рудно до Тревела без запрошення 30 машин в подвір*я )).
    Це до пори до часу, пригадую, були такі з*їзди, на яких я був сам один однісінький (один раз), а ще один раз нас було двоє, не було шо робити взагалі. Бувало так, що рвався, мене колега підбирав на пів дороги. А з часом все минає. Потрібно "підкидувати дрова", щоб горіло!

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Згідний що приклад треба показувати дітям, друзям, знайомим. Але робити роботу за яку інші отримують гроші - це по советськи... ми вже це проходили.
    Ідея з прибиранням нікудишня (не в обіду автору)
    1. 20-30 чоловік не приберуть навіть 1 км узбіччя - тобто для загального стану багатьох сотень кілометрів узбіччя це нічого не дасть.
    2. Рекламно - агітаційна частина акції теж дасть нульвий результат - бо треба би було вивести декілька тисяч людей і тоді можливо був би якийсь ефект.
    3. Не є наші узбіччя вже такі засміченні щоб був сенс проводити таку акцію.
    4. Набагато більший ефект дасть фотографування окремих засмічених участків і писання скарг до відповідних органів щоб за гроші з наших податків роботу робили ті кому це положено.
    5. За звичай такі акції проводять політики, щоб якось себе проявити..... але перед тим платять великі гроші ЗМІ щоб вони з мухи зробили слона... клубу це вроді ні до чого і в клубу немає великих грошей на ЗМІ.
    6. Така акція є стандартна і давно відома - а цікавість викликає щось нове і не стандартне

3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Добре, а як проводять зїзди інші клуби, наприклад бмв.., які в нас ще є..?

ПС мене особисто в наших все влаштовує, але не проти чогось нового...

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Сеат-клуб проводить зустрічі ЩОТИЖНЯ, по вівторках.

Зустрічі проходять так само як у нас, але скучніше :) Бо вони зустрічаються на парковці біля супермаркету, і їх приїжджає зазвичай дуже мало. У нас все таки на трасі веселіше, та й народу набагато більше приїжджає. Треба їх якось інтегрувати до нас :)

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    А що, якщо нам пробувати робити сумісні зустрічі? Тобто наш клуб та інший клуб!

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Интересная идея!!!!!!Можно попробовать,я думая будет интересно!

7. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    цікаво, цікаво... а якщо організувати один з"їзд у вівторок і під"їхати до них? так сказати з пропозицією об"єднати з"їзди?

MARTINI, а біля якого саме супермаркету і на котру вони зазвичай збираються?

Останнє редагування: 16 лип 2012
  8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я спитаю у львівського адміна, може їм буде цікаво. Власне, це не львівський сеат-клуб, а лише львівська гілка загальноукраїнського

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я би пропонував спільну зустріч на нейтральній території, ні ми до них, ні вони до нас, щоб ніхто себе в гостях не почував.
    А то по всій психології один буде себе вдома почувати, а інший вгостях.

10. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Можно встретится на стоянке нового аэропорта,там довольно огромная площядка,влезут все!!!!:D

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Та думаю не буде нічого зазорного якщо ми до них в гості приїдем

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Колоною у всій своїй красі і різноманітності і в повному бойовому спорядженні! (прапори там, шкарпетки на люстерка) А що ми гірші?

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    всьо, без шкарпеток на люстерках ніхто не приїздить на з'їзд ! :D

погоджуюсь з Кумом. не потянем ми нормально прибрати.
    погоджуюсь з Мартіні. не зацікавить це все журналістів.

думаю почати треба з чогось цікавішого для тих хто є, а потім займемось розширенням.
    Бо, якщо прийняти до уваги те, що у нас тут є активні учасники, котрі досі не попали на з'їзд (зокрема Грін), то це яскравий приклад, що бракує драйву.

або, Грін, поділись чому ти не приїздиш ? (питаю не для жартів чи висміювання, а для конструктиву). Власне ти можеш сказати що потрібно змінити/покращити/розвинути.

особисто я попав на з'їзд майже одразу після реєстрації і моментально влився в компанію. Тобто мене все задовільняло. Були звісно свої + і -, але + всеж більше

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Зазорного звісно нічого немає але я про сумісну зустріч, а не про паход в гості до дяді Карла )

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    на спільну зустріч варто вже якусь культурну програму

ми їм звичайно сємок відсипимо, а вони нам чаю з термоса наляють (це традиція там така) , але пасувало би ше шось :)

16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    КІТ, тут ситуація така :
    я майже кожної п'ятниці буваю у Львові, але до обіду (по справах приїжджу). Виїзжаю з Золочева 9-10 ранку і приїзжаю на 15-16 додому. І що, блін, на 19 знову у Львів ? Я навіть на батл Сірокко не приїхав, бо був зайо.
    Справа не в бєнзі (не збіднію) і не в 140км (корч справиться!), а от фізично ну нах, та й "траса" Золочів-Львів ужасна.

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    отож, на з"їздах не був, не буваю, і не буду бо зайо! Але з"їзди гавно!

18. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А де я написав що з'їзд гавно ? ! ? !
    Цитату будь-ласка !

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    це я резюмував всі твої дописи в цій темі в два слова :) краткость сестра таланта :)

• Подобається Подобається x 1
  20. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ем... ну це така, можна сказати, уже крилата фраза! ))
    По факту означає - "на з'їзді не був, але він мені не сподобався"... )))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)