Сьогодні я був на риболовлі і наловив от таких лящів. На таранку їх не хочу, а хочу зав'ялити. Скажіть будь-ласка хтось знає як правильно це зробити ? Бо я ще ніколи не в'ялив рибу. А з холодним пивом це має бути смакота !
ЦЕ СУБ'ЄКТИВІЗМ ЧИСТОЇ ВОДИ І УПЕРЕДЖЕНЕ ВІДНОШЕННЯ ДО УЧАСНИКА ФОРУМУ І КЛУБУ, ЯКЕ НЕСЕ В СОБІ НЕПРИХОВАНУ ВОРОЖІСТЬ.
Хлопці, та досить! Green, а Ти возьми і на наступний з"їзд назло всім дорогам приїдь! Знаєш, як буде класно! Не буду йти в сліди хлопців і робити кілька повідомлень - напишу все в одному ))) Риба в"ялена! Рибу випатрати, зробити соляний розчин з розрахунку 30 г соли на 1 кг риби. Рибу покласти в посуд і залити тим розчином так, щоби покрило. Настоювати добу. Витягнути, розвісити і хай сохне. Вішати на дріт в місці очних впадин. Але не на сонці! Найкраще - на стриху, там, де гаряче. Смачного!
Цим дописом ти завдав непоправного удару по моїй репутації і апріорі вороже налаштував проти мене тих учасників клубу і форуму, які постійно відвідують з'їзди. Будучи адміном ти зловживаєш своїм становищем, адже багато хто, не читаючи мої дописи, а прочитавши лише твій (де ти безпідставно звинувачуєш мене в тому, чого я не робив) будуть мати думку, що Grееn - мудак, і обізвав з'їзд - гавном, хоча ні разу на ньому не був.
Чувак, згідно наших правил (наразі) всі з*їзди відбуваються о 19-00. Не хочеш, лінь шаритися десь у Львові - НЕ приїзди, маєш мотивацію - ПРИЇЗДИ. Це твої проблеми чи шаритися тобі чи ні, це справа кожного зокрема. Повторюся, коли мене аж рвало до клубу, то приїздив у дощ, коли було 4 людини на з*їзді і не нив. Мотивація була до справи, а не проти справи!
Не хочу. І як бачиш - не приїжджаю. А хіба я нию ? І шаритись мені ніде не потрібно. В мене є квартира у Львові.
Купи собі медальку! Може ти і не ниєш, хоче чітко видно, що ниєш, але не жуй мачялку, бо відчуваю ще будеш пів року проговорювати про те, що не приїдеш.
Це правда! Ненавиджу коли чоловік "жує мачялку". Не хоче приїздити, а соплі розводить, що мусить знати пів України.
Та які соплі ? І мочалка ? Я вже давно збився з однобокої дискусії. КІТ запитав, я - відповів. І - кілобайти маразму.
Ой....мрія кожної баби - "мужик нежуючий мачялку" :D В принципі, не правильно розводити тут полеміку не побувавши ні разу на з"їзді...і потім доводити свою правоту. Тим більше, чувак, у тебе квартира у Львові. В чім проблема? Чи там квартиранти зайняли???
народ, та що ви тут розвели. що Міша, що Кіндер, що Мартіні - всі хороші чуваки, нащо тут таку херню гнати. Думаю, що Міша хотів би до нас приєднатись, але дуже його розумію що таке їхати по тих ямахв Золочів. так що хватить обзивати всіх мачалками, і флудити в темі, яка створена обговорювати зїзди, а не все на світі!