Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я ніколи хорошим не був, не треба ляля )))))
    Міша чітко висловив свою позицію, що не приїде в попередніх постах.
    Він ітак є у Львові і їде з Золочева у Львів і зі Львова у Золочів, людині немає що робити пів дня. Міша хоче, щоб ми зібралися спеціально в обід, так годинка 14-00.
    Ніхто нікого не обзивав мачялками, а славнозвісний вираз "жувати мачялку", "жувати соплі", водити воду в ступі", "тягнути як гімно по кальсонах" - це зовсім інше якбихтопитав )
    Ти ше мені плюнь в плечі і згадай ще щось про мене з часів моєї реєстрації в клубі - поставив тобі мінус, це не відноситься до цієї теми!

Коли мене щось не перло - я не приїздив в клуб, а коли хотів - приїздив в клуб!

Останнє редагування: 16 лип 2012
    • Подобається Подобається x 1
  2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
  3. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Єтіть-калатіть....треба срочно щось писати тут непрілічьне - спасати ситуацію, щоб народ відволікти від активної балачки, бо скоро до мордобою дійде. Так, сісіськи вже були, трулі теж....блін, про що ше писати..???:rofl: Martini флудить разом з нами - шанс є...:D

4. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Мене дивує позиція засновників vw.lvіv.uа - відштовхувати нових учасників.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Це хто новий? Ти лі чо лі? :D

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Вважаю себе новим учасником.

7. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ну привіт... ми не знайомі, але твоя "Реєстрація: 22.06.2010"
    І давно вважаєш себе "новим"?!

8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Обговоренням з'їздів і не пахне.
    Дописувачі пишуть не по темі, або не розуміють що в даній темі обговорюється.
    Кому цікаво, створіть тему про Green'а + додайте опитування якесь тематичне.
    Всім, в цій темі, хто буде дискутуватиме зі мною "ні об чьом" відповідатиму в пп.

9. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    ......нерви не витримали...Сємйон Семьйоничь....

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Пропоную Тіні (КІТ підказав - тепер тіки так буду Тебе називати) почистити найбільш популярну і незайману тему від флуду про Green-а, його лящів і обзивань Kinder-ових тем. Ця тема завжди була найбільш конструктивною і по темі )))
    Цей допис прошу теж видалити.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    от зара ми тебе почнем називати Чорт або Пхай :D Будеш як Грін казати шо я маю вороже ставлення до тебе? :diablo:

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А чи хтось казав, що Ти не маєш саме такого ставлення до мене? Ти взагалі екстреміст! І пропоную створити нову тему "Про екстремізм МАRТІNI"

Ти будеш врешті терти нашу святу тему, чи так - в Африці жити будемо?

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    От зробилисьте си туво Африку, їчте :)

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Во натринділи .... три сторінки, а толку ніякого.
    Так все таки як на рахунок ідеї провести "зїзд" в Карпатах під Пікуєм з вилізанням на саму гору .... хто пішки хто на двох колесах, а хто на чотирьох

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    то під Пікуєм, чи на Пікую? Ну його накуй лізти на той Пікуй!

• Подобається Подобається x 2
  16. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    СИЛА!!!! :D:D:D

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Як не на Пікуй, то можна на Лопату - там теж гарно. і добратись туди не надто напряжно. І біля підніжжя є галявина гарна.

Тіні, ти тойво-во, не дуйся на мене.:yes: Але звучіт то харашо, правда Чортопхай ? :yes:
    (ну в цій ситуації мені легше, бо як Тіні схоче скоротити мій нік, то я стану головним героєм фільму люди в чорному, а от за Чортопхай мені лячно. Хоча нас багато і нас не налякати добрими адмінамми )

Грін, дякую за відповідь. Шкода, що тільки зараз прочитав і не встиг відреагувати раніше. Впринципі розумію людину, ну не хочеться без діла пів дня торчати у Львові, хочеться додому.

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не те слово! :girl_angel:

За мене нє баісь! "Пхай" мені в принципі не підходить - люди просто лаха будуть дерти з Тіні, якщо він мене так буде називати, а "Чорт" не пасує за статтю. "Відьма", може, більше б підійшло, але яке воно відношення матиме до Чортопхай? Жадного! Тому спакуха!

Але ж не в тому справа! Тут з"їзд на носі! А після тих десяти сторінок флуду я вже не на жарт починаю боятися за наші ковбаски з пивом! Народ, чи ми все ще плануємо зібратися на з"їзд цієї п"ятниці?

19. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    І це ви от тако мене навіть не попередили, що будуть такі частування... добре-добре... (((

20. kym

kym Аксакал

a 100
    Нашо лізти.... маєш ровер ... на ровері догори...)))))))) А можна знизу сидіти і дивитись як інші лізуть.....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)