Капєц-блін! Щось в тому житю сі перекацабацало конкрєтно! Читаємо дату реєстрації FasT-а - 03.07.2008 За чотири роки хлопака ні разу не знав, що на з"їзді бувають кобаски з кепчиком! Не маємо іншого виходу, як домовлятися, хто що бере зі собою на з"їзд. То ж буде в п"ятницю? Я нічо не напльонтала? Отже, список стабільний: - мангал - шомпори - кобаски - кепчик - хліб - одноразовий посуд - нуляче пиво - огірки - помідори - добрий настрій Налітай, розбирай!
Планірую... Якщо це цієї п"ятниці. Бо 25.07 - я знову на Бундес... А дехто каже - з"їзди раз на місяць! Тоді я б точно на жоден не потрапила... І навіть спробую Течиком. Бо, бачу, поки є Течик, мій Гольфаціо йому не конкуренція, і хай би навіть був золотий (я про його ніжний сірий колір ), то на з"їзді йому не будуть такі раді, як Течикові.
Як Тебе не любити?.. Києве мій! Як еліта нашого льотного полку відбуде до столиці, то тєжко буде! Але пропонірую не складати зброї і налагодити під час з"їзду он-лайн-контакт "Столиця - Славне місто Львів".
Уря!!! Уря!!!! І тільки Течиком!!!! Я теж постараюся приїхати.І навіть якщо знову прийдеться з тр.... трамвая вискакувати...:D
1. Графік зїздів був затверджений всеклубним голосуванням і він не може бути змінений одним учасником, при всій повазі. 2. Кожну ініціативу, в тому числі і проведення сезонного зльоту адміністрація готова вислухати у будь-який час доби. Якщо це ініціатива - прошу оформити у лист-пропозицію 3. Щиро не розумію, чому для того, щоби організувати сезонний зльот потрібно забороняти зустрічі одноклубнриків щодватижні. Типу щоб заборонений плід був солодший? Якщо так, то яким чином заборонити це? Друзі всеодно будуть підпільно зустрічатися, хоч би адміни рвали і метали. Загалом вважаю, що у нас все гаразд, як мінімум тому у нас наймасовіший марковий автоклуб за у Західній Україні. Як за відвідуваністю, кількістю активних учасників так і за чисельністю та частотою з'їздів. Зменшувати ці показники не бачу потреби. Але до ініціатив, нагадую, ми відкриті. Якщо хтось хоче щось організувати - запрошую.