А хіба Феррарі має багажник? Я не знаю, але вже стає страшно, мабуть прийдеться відмовитись від лихого задуму, а то ж як дасть по педальці, то більше нічого не захочеться.:D
Ну і цікава я знати, хто так радісно запакував штабелями пиво в "бардачок" мого Течика? І що я тепер з тим пивом маю робити, якщо найближчий місяць або й більше на з"їзді мене не буде?
Тобто, забрати зі собою в Баварію і там гостити несвідомих німців? Ото давай завтра набиваємо стрєлку ві Львові, і перевантажуємо то все у Твою Валюшу.
Чортопхай, у мене завтра робочий день аж до 18.00. + не впевнений, чи буду машиною завтра. Тож, якщо тобі зручніше домовитись з Ельзою, то най так буде пі.сі. Ельза, здається я знаю звідки у тебе твій нік.
класний з'їзд!!! А я зараз на морі в Болгарії, тільки дорвався до нета!!! На слідуючий з'їзд обов'язково приїду!!!
Доброго дня. Цієї пятниці буде з'їзд? Хотів би перший раз відвідати клубний з'їзд, Що із собою потрібно мати? А токож хотів би клубну картку придбати.
+5! Урра! Заработало! А ще хтось новенький буде? Первачку візьміть! І сальця кавальчиками! Ю-ху! А постріляти? Хто тягне обріза?
ПЛЗ! ПЛЗ! ПЛЗ! Друже Левко 13-ий, роздуплися, глянь пару попередніх сторінок цієї теми і сам виріши, що зі собою брати. А тоді возьми і напиши: я привожу метир кобаси, бочку пива, міх хліба, відро кепчику і так далі. Тут кожен керує. Тому не чекай, що Тобі хтось скаже, що маєш брати - проявляй ініціативу! Вона обов"язково буде пока... показана )))