Можу взяти 9-мм пістоль, але патронів не маю, резинка по 5грн./шт, холості дешевше, хто хоче беріть, хоть пачку, дам постріляти. Кстаті, тєма разнообразити з'їзд. І звісно до такого пустих бутилок і банок, буде САФАРІ ДРАЙВ.
Я свій маленький про всяк випадок закину в бардачок. Але, якщо хтось має великий - тягніть! Хліб замовляти, щоб тато пік?
Чортопхай, а як же без хліба може обійтися з'їзд? Я думаю що питати не треба, а треба везти зі собою попід руку хоть пів бритванки. Хліб - the best...
Як не буде? Ельза, а ти що в мужчини з Чортопхаєм записалась? Вроді ніки ніхто не міняв, а тут на тобі не буде...
Все привожу цілу бритванку, а тут шось ставки почали падати... Отже, я беру: - хліб; - мангальчик; - вугля; - огірки; - ще щось подумаю...
Не готовий відписати, що привезу, але не з пустими руками то точно, десь в п'ятницю добавлю список. Но точно знаю, що сосіски, овочі, нульовий півас, і сємочки, може ще щось придумаю.
в моєї любої бабусі день народження. святкування на суботу заплановане взагалі. подімаю як з добиранням буде. як поїду машиною, то попаду на з'їзд.
До речі, ми тут шутім... А де DomInIc зацинкувався? Він стіл припре цього разу? Чи знов на коробках нарізати будемо? Що за непорядок? КІТ, Ти добре подумай. Бо причина в Тебе дуже поважна, але, якщо можна вирішити так, щоби і там, і на з"їзд, то вирішуй!
я тут прикладаю всіх зусиль, щоб цього разу бути на ходу! цілими днями в гаражі... розбираю, збираю, знову розбираю... якщо мені завтра вдастся зібрати все на місце і, нарешті, завести свого Гольфа, то буду з столиком, з мангалом, шампурами... але все конкретніше напишу завтра, бо сьогодні ніц ше точно не знаю