Спакуха!!! Еlza є і залишиться Elzoю :D Просто цього з"їзду будете мати лише одну дєFFочку...Так що попрошу любити і поважати! А то вона мені все розкаже...
Не рекомендую цього. Беркутам потім довго доведеться пояснювати що ми за секта така! Давайте без зброї!
Ну от, так завжди! Знайдеться один тато і: киш, діти! А так все добре починалося! Курче! Давайте хоч кожен по рогатці берім, чи що? Так хоцця попрактикувацця!
Все добре почало починатися і почав збиратися кворум після того як я про горілочку сказав Чи Тебе надихає обмацування Беркутом? ))))))))))
Закриваю пельку і ховаюся в корчі! А Беркут най себе мацає! DomInIc, а може Тебе з Твоїм столом (ну, якби щось раптом...) звідкись треба забрати? То свисни.
якщо шо, то напишу... дякую, Чортопхай)) Гольфа я ніби вже зібрав, завів (правда знову з горки), але скажу чесно що не подобається мені його поведінка...
хе-хе, пашутіл Такст, я таки знайшов потяг, котрий відвезе мене у Франківськ в суботу. Тож я буду. Ги рогатки.. горівка... бляшанки від балтики "0" (точніше коктейлі молотова) - то є справжня клюбна здибанка!
бібікою не буду на з"їзді, тому столик, мангал шампори не зможу привести... хіба якщо хто матиме змогу під"їхати і все забрати)) тоді запросто)
Колектив після роботи надумав виїхати на природу, знов накладка з з'їздом. Так що мангальчик якраз буде в роботі. Якщо довго незатягнеться то приїду на сходини, але пізніше. На всяк випадок, нехай хтось привезе мангал!!!