Я, нажаль, знову пролітаю Ремонт вдома Про наклейки тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=155043#post155043 . Розшукується доброволець!
Народ, а як ви дивитеся на те, щоби ми розвернули Течика д... другим боком, відкрили зад і там зробили стіл, а крісла, як завжди? Тоді, може, й не треба DomInIc-а зі столом напрягати? Бо не проблема привезти стіл на з"їзд - гірше потім віддавати Думаю, дамо собі раду! Не маленькі ж! Тоді я й мангальчик свій прихоплю. bass, візьми шампури (курче! ніколи не знаю, як правильно це слово написати...). ROS, а Ти все-одно приїжджай! Ми ж хочемо послухати про ту Болгарію. ПиСи. Мала Чортопхай також вже давно на з"їзд напрошується, а я все обриваю, мовляв, там самі дорослі - нема що там незаміжнім дівчатам робити... Але, якщо хтось бере дітей, то може і свою візьму. rvm, Твоя доця буде? То може би вони разом на роликах покаталися?
столик, мангал, шампура будуть! ну і ше + я в нагрузку.. візьму ше пива "0", пачку насіння і захвачу шось з продуктів))
Я своїх візьму, бо останній раз вони були на шашликах на річницю клюбу. А просяться вже давно, та й постріляти дуууже хочуть.
Дванайці. А що? Якщо є потенційні зяті - привозь! Супер! То нині зовсім несподівано буде родинний з"їзд :dance:
Я тільки вернувся з з'їзду, був недовго, трохи раніше поїхав. Організація сходин дуже сподобалася!!! Радий знайомству з Чортопхай!
з"їзд бомба! дякую всім за хороший настрій! радий був всіх знову побачити, познайомитись з lion13, дяка що забрав мене) дякую і baksius, що після з"їзду закинув додому) було весело!
ги, прикольна остання. та я маю прикольніші фото народ, дякую всім за компанію. з'їзд получився просто шиииикарний. То вже навіть не з'їзд був, а здибанка маленької сім'ї (хоч зовсім немаленької, скільки нас було ? чоловік 30 ?). Чортопхай, ковбаска була супер смачна. Народ, пиво було класнюче. Містер Вовчик, пепсі було гор'єче :D Дізєль, шоб я більше тих туманок в такому стані не бачив! Домінік, молодець шо добрався. Дякую народ, шо підкинули/забрали його. власне все, здається ніц не забув.. п.с. для містера Вовчика: прокидається ведмідь у берлозі... (гарного настрою :D) для Олега М. : тсссс, карась! шо, клює ? нє...
Блін тих два кабріка получилось супер.... недаром 9 метрів міряли..... таке фото чогось варте.... можна до журналу відправляти...