хто хоче фото в оригіналі (в оригінальному розмірі), скидуйте електронку, перекину, бо тут залиті у зменшуваному вигляді.
Мені також було дуже приємно! Шкода, що Ти так скоро поїхав - я так хотіла послухати про Болгарію! Хлопці, та не дякуйте мені за ковбаски. Я до них маю тільки стільки відношення, що стояла близько кухні. Самі привезли, самі посмажили... З"їзд був ще те гамно! Справді, зібралася велика родина. І діти файно почувалися... І навіть "Беркут" і прислані ними поліцаї не змогли нам зіпсувати свята. І пореготали, і під капоти позазирали, і язики почесали, і попили, і постріляли - чого ще душа може бажати? Слухайте, ВСІ: ви - молодці, що такі є, і що легкі на підйом - зібралися і приїхали! ПиСи. Між іншим, друже Kinder, згадували Тебе вчора незлим тихим словом. Як так Ти міг не привезти малого Kinder-а і не захопити при цьому одноразові горнятка - гинь! не було з чого пити!
Зїзд справді видався сімейним. Зокрема моя вся сімейка напросилася подивитись, де ж татко пропадає по пятницях, бо де він пропадає кожен вечір gamer вони були в курсі. Та й постріляти їм теж кортіло не менше ніж мені. Ковбаски були дуже смачні, а яблука від Чортопхай неймовірно солодкі. Тут хотілося б сказати крилату фразу що зїзд... але щось рука не підіймається
Я також всім дякую за компанію.Мій менщий їде на наступний зїзд,напевно він вловив весь потяг до фольців, а і я однозначно.Ріспект і повага ВАМ моїм однокубникикам,,,,,,,,,,,,,
Вітаю всіх з сонячної Чорногорії)) Бачу по коментах і фотках що зустріч була душевною. Щиро шкодую що не зміг приїхати.
Як приємно, що наших всюди повно! Гарного відпочинку! Народ! Ви би відзвітувалися після повернення. І про Болгарію, і про Чорногорію... Цікаво ж! І треба вибрати, куди поїхати... Колись... )))
Що означає "ще"??? У VW-клубі завжди раді новим учасникам!!! А якщо приїдеш на з"їзд з пивасом і сємками, то вашьшьє....:D
Так кожен може - кинути гасло, підбурити народ, запалити маси на подвиги, а сам - в корчі! І навіть на з"їзд не приїхав
Ой...пардон... Шо та я "заорала".... Dmitry, з гурівкою і салом приїжджай... :D Гм.м..м.м.. тоді прийдеться всім пішки приходити на з"їзд...:wacko1:
А пишком та зачем?Вон Чортопхай своим течиком приедит и всех штабелямиВот это съезд получится! :D:D:D (только надо договорится откудого ТЕЧИК нас всех будет забирать)
Не питання! Я за! Кажіть місце і час. А пояснювати мєнтозаврам наповненість буса будемо всі разом. Впевнена - переканаємо! Щоразу більше переконуюся, що треба нарешті зробити демократичний вибір - або сидіти тихо, або закрити собі пельку! Бо люди читають у моїх дописах те, чого я не писала. ПиСи. О! Нє-нє! Dino_grey! Я неуважно прочитала Твоє повідомлення! Якщо я маю всіх вас везти, то це означає, що маю бути єдиною тверезою? Баба-Яга проти! Я теж хочу штабелями! Ні фіга! Течик на профілактиці!