Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Кум, ти шо на клюбі був?!

2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
  3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Свої фото закину пізніше, а то фотік в машині залишив.

4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    хто хоче фото в оригіналі (в оригінальному розмірі), скидуйте електронку, перекину, бо тут залиті у зменшуваному вигляді.

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Мені також було дуже приємно! Шкода, що Ти так скоро поїхав - я так хотіла послухати про Болгарію!

Хлопці, та не дякуйте мені за ковбаски. Я до них маю тільки стільки відношення, що стояла близько кухні. Самі привезли, самі посмажили...

З"їзд був ще те гамно! Справді, зібралася велика родина. І діти файно почувалися...

І навіть "Беркут" і прислані ними поліцаї не змогли нам зіпсувати свята. І пореготали, і під капоти позазирали, і язики почесали, і попили, і постріляли - чого ще душа може бажати?

Слухайте, ВСІ: ви - молодці, що такі є, і що легкі на підйом - зібралися і приїхали!

ПиСи. Між іншим, друже Kinder, згадували Тебе вчора незлим тихим словом. Як так Ти міг не привезти малого Kinder-а і не захопити при цьому одноразові горнятка - гинь! не було з чого пити!

Останнє редагування: 4 сер 2012
  6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Зїзд справді видався сімейним. Зокрема моя вся сімейка напросилася подивитись, де ж татко пропадає по пятницях, бо де він пропадає кожен вечір :)gamer:) вони були в курсі. Та й постріляти їм теж кортіло не менше ніж мені.
    Ковбаски були дуже смачні, а яблука від Чортопхай неймовірно солодкі. Тут хотілося б сказати крилату фразу що зїзд... але щось рука не підіймається:girl_angel:

• Подобається Подобається x 1
  7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Я також всім дякую за компанію.Мій менщий їде на наступний зїзд,напевно він вловив весь потяг до фольців, а і я однозначно.Ріспект і повага ВАМ моїм однокубникикам,,,,,,,,,,,,,

8. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Бачу я пропустила багато...Шкода, звичайно, але...Рада, що ви всі задоволені :)

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Вітаю всіх з сонячної Чорногорії)) Бачу по коментах і фотках що зустріч була душевною. Щиро шкодую що не зміг приїхати.

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Як приємно, що наших всюди повно! Гарного відпочинку!
    Народ! Ви би відзвітувалися після повернення. І про Болгарію, і про Чорногорію... Цікаво ж! І треба вибрати, куди поїхати... Колись... )))

11. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    во-во підтримую

12. Dmitry

Dmitry Новачок

VW GOLF III VARIANT 1.8
    А ви нових учасників ще приймаєте....?

13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Що означає "ще"??? У VW-клубі завжди раді новим учасникам!!! А якщо приїдеш на з"їзд з пивасом і сємками, то вашьшьє....:D

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Горівкою мем, горівкою!
    Сємкі & Піво - це вчорашній день )

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Так кожен може - кинути гасло, підбурити народ, запалити маси на подвиги, а сам - в корчі! І навіть на з"їзд не приїхав :bye2:

16. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Ой...пардон...:pardon: Шо та я "заорала".... :blush: Dmitry, з гурівкою і салом приїжджай... :D Гм.м..м.м.. тоді прийдеться всім пішки приходити на з"їзд...:drinks::wacko1:

17. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    А пишком та зачем?Вон Чортопхай своим течиком приедит и всех штабелямиВот это съезд получится! :D:D:D (только надо договорится откудого ТЕЧИК нас всех будет забирать)

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    А вот хаміть рєбята нє далжны

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Не питання! Я за! Кажіть місце і час. А пояснювати мєнтозаврам наповненість буса будемо всі разом. Впевнена - переканаємо! :yahoo:

Щоразу більше переконуюся, що треба нарешті зробити демократичний вибір - або сидіти тихо, або закрити собі пельку! Бо люди читають у моїх дописах те, чого я не писала.

ПиСи. О! Нє-нє! Dino_grey! Я неуважно прочитала Твоє повідомлення! Якщо я маю всіх вас везти, то це означає, що маю бути єдиною тверезою? Баба-Яга проти! Я теж хочу штабелями! Ні фіга! Течик на профілактиці!

Останнє редагування: 9 сер 2012
    • Подобається Подобається x 1
  20. Dmitry

Dmitry Новачок

VW GOLF III VARIANT 1.8
    Тоді обов*язково приїдемо!!! Скажіть будь ласка точні кординати і час зустрічі....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)