Для мештів то тре ваксу брати. Але як пообіцяєш привезти то я й вакси непошкодую, але мастити і полірувати будеш сам
Блін.... а я пролітаю зі з'їздом(їду з дітьми на Волинь). А чим відновлюєш? Цікаво дуже. Зробіть обов'язково фотозвіт. Всім приємно провести час.
спробую приїхати на новому клюбному авто,Толедік перейшов в інші хороші руки,але невпевнений що з часом вийде все як планується, робота блін незовсім дозволяє
я з села буду вертатись... дУУУже хочу попасти, але не знаю чи встигну... якщо получиться, то буду пізніше)
Дякую всім, хто приїхав нині на з"їзд. Mixonoff і Олег М. дякую за видовисько (і за те, що навіть казали мені там руками махати - така честь мене копнула!). rvm дякую за те, що налаштував компанію на анекдоти. Забула, хто сємки приніс, але йому також дякую. MrWolf777 дякую за сік - я його не пробувала і навіть не знаю, з чого він, але чомусь врешті-решт він осіяв у моєму Течику (завтра на базарі - як знайду!). MARTINI не дякую, бо не приїхав, а обіцяв. А якщо Shaggy і Zh@riK надалі будуть мені ви-кати, то на другий раз і їм не подякую! Хлопці! Як класно, що ви такі є!
Ну шо за жизня....вічно пропускаю все цікавіше...Анігдоти нові, ябка...Ееее, курча.....Рада за вас, одноклюбники, що класно провели час і без мене.... Фотьки де?
а я так і не встиг приїхати( я тільки в 9 годині у Львів заїжав... радий, що так класно відпочили, позабавились)) а й справді, де фотки?? хоч би так подивитись шо було)))
Хтось не встиг, хтось не попав, комусь влом було приїхати, а я збирався приїхати та не приїхав, бо просидів в застрягшому ліфті між поверхами майже три години і то при тому, що повернувся з Ів.Франківська. Більше не буду планувати, бо плануєш і не получається :