Ти все правильно зрозуміла. На жаль... diesel757, мої глибокі співчуття! Не знаю, що би я в такій ситуації робила!
Колись думав, що при такому ізмена буде лупити, а застряг між 2-3 поверхами --- не високо, позвонив в службу ліфтів (244-67-67 може треба буде комусь) повідомив, включив ноут і дивився фільм, потім телефоном кляцав, а що ще робити, особо то в ліфті не розгонешся? Тільки обідно було, що сам в ліфті сидів, навіть ні з ким не було поговорити. :D
Ага перших три роки "Реєстрація: 10.10.2010" а потім ідуть на пенсію... ПиСи. ЗА ДЕЯКИМИ ВИЙНЯТКАМИ!. Курче, в останній момент згадала, що цей допис може прочитати Kinder! diesel757, Ти чув, що Rules радить!? Наступного разу в ліфт не заходь, доки з Тобою поряд не буде пишногрудої блондинки! Так і стій під тими дверима, доки вона не прийде. Тільки от халепа - як потім той ліфт між поверхами затримати?
елементарно ватсон. щоб зупинити ліфт достатньо в ньому підстрибнути. перевірено(випадково). спрацьовує датчик перегрузки і все ліфт зупиняється до приїзду монтерів
ага то коли в ліфті з тобою їде ням-ням-ням чарівна особистість протилежної статі, то просто треба поскакати ? а во де свинтус заритий
Людмилко, малюйся на блондинку і будь на готові, соклюбників богато а тобі лише колір волосся змінити і все гуд
А під якими дверима ліфта стояти? Щоби було втему, маю пропозицію: давайте поки тепло, зробимо таке собі прощання з літом? На наступний з"їзд замутимо якісь ковбаски, попалимо трохи гуму (але з турнірною таблицею, призами), оголосимо пару конкурсів (на найбрудніший мотор, на найчистішу лобовуху...) Щось так хоцця свята!
О і я б таке дійство відвідава, Але чесно кажучи на трасі трохи напряжно, я б казав десь на природу. Або як варіант то на шроті.
Хоч один написав, що колір волосся не має значення....А то я вже хотіла повозмущатися... Головне розмір...
І не розмір головне, а головне - методично-правильний підхід до відпрацювання необхідних питань чи поставлених завдань, з подальшим фактичним результатом, котрий перевершує очікуваний результат. Як любить писати Містер Вовчик : "... щоб твої можливості ох... від твоїх бажань", чи якось навпаки.