Та ти шо !!!! І навіть розмір не головне..??? А я чомусь думала, що якраз через розмір визначається методично - правильний підхід і досягається перевищений результат...:D Йой....шось я тут таке вумне понаписувала...аж сама не розумію...
Чуєш?! Чи Ти психологію закінчував? Чи Тобі років так під 70, що маєш такий філософічний підхід до життя? О! То мені сі подобає! Навіть можна сказати - нравит! Як буде погода, то я підніму свою паню і прибуду на фест, щоби мене побавили. А як нє, то, курча, організатори, жеріт самі свої кобаски і нагороджуйтесі вашими призами, а моя хата скраю! Чисто українська постава! Наша рідна! А як ми всі (і Ти в тому числі) загоримося ідеєю, все підготуємо, а погода підкачає, то що тоді? Ну що за народ?! :
Можу запропонувати Черляни, бо в Любені якщо буде вода з рибкою, то не буде де поганятися... Що ви на це? Чек-чек! Перше давайте спитаємо в Адмінів, чи мож! MARTINI, scirocco, що ви про це думаєте? Якби ми свій фест забацали? Народ розрухати, молодий нарибок ввести в Клюб?
До Твого відома - всі ангари вже викуплені, загратовані і замуровані, так що нема хап-хап - совєцька влада! Але там є чудове місце над озером, а як не захочемо над озером, то можна неподалік ангарів. Одним словом, все для блага народу!
Ви плануєте це робити в штатний з*їзд п*ятницю? Якщо так то поки доїдуть люди вже буде темно. Поцілуємося і можна їхати домів.
А хіба задля цього не варто їхати до Черлян? Думаю, можна зробити це в суботу, щоби десь від 12 год. вже почати пити... ой, тобто, палити вогнище )))
Як показує практика приїде не багато, адже це субота, в когось сім*я, в когось картопля. Можливо хтось поїде ))
Підтримую. Можна і в суботу, головне не в неділю За мною тоді ковбаска. 21, в п'ятницю. З'їзди кожну 1 і 3 п'ятницю місяця.
Як буде такий "запал" до турніру, як видно на доданій картинці нашого Форуму, то де я вам серед зими міх яблук возьму? :ireful: