ахаха, ну звісно приймемо. в стаю.. хех.. а може нам якийсь обряд придумати для новачків ? шо думаєте, стая ? :D :
Ельза, поправ вищенаписане, не помішало б кавалок мнєса і якихось двіженій. То все шутки, хлопця не вспугніть, ми ж тут добрі. А шо хіба, нє?
Приїзжай, приймемо!!! Ото люди, з Франика на з'їзд їдуть, а ми своїх Львівських докупи зібрати неможемо!!! п.с. Маю знову нагоду відпочивати на уродинах в день з'їзду, але буду недалеко(п'яний парк) і на машині, так шо буду присутствовать.
А тобі лиш би бухати, бухати і бухати, бухати і бухати ))))))))))))) не завадило би. Моя пропозиція щодо обряду. Коли перший раз учасник їде на збори, він біля МРЕВ ДАЇ чіпляє за задній бампер на шнурок пару банок з риби або пива і волочить на місце призначення, тобто до нас! І ми усі йому ся кланяємо і приймаємо в ряди наші веселі! ))))))))))))))))))))))) Бо інакше фіг розрізниш чи то люди їдут в глубінку сексом ся займати чи на клуб до нас ))))))))))
доречі, можна і просто банок. мол ми собі на з'їзді і о! вже чуємо - новачок в клюб прибуває. ну типу, як у фільмах а-ля маладажони, а тут а-ля новачок :D
спробуй погуглити вул.Північна 1. це біля МРЕО на вул.Данила Апостола. Також пробуй шукати тут на форумі - десь є карта.
Kinder, ну шо ти мене парафіниш перед новачками, га? Мені бухаловка в голові, а тобі щось інше....те що в глубінці.....От видиш, відлякали новачка.....
Обряд пропоную заднім числом застосувати до всіх салаг, які не були на найпершому з"їзді 5 травня 2006 року.
Ого, ото получиться видовище для працівників МРЕО, особливо, коли така кількість і я в тому числі будемо з банками, бляшанками проїжжати повз їхні вікна. Ото груповуха намічається
Подумають що народ протестує:D. Начнуть шукати посильного хто піде розвідає в чому справа. А ми їм: "Касою будете ділитися кажду 1 і 3 п`ятницю місяця понятно".