Ой, ладно вже, Elza, не будь така, як Kinder, не перебивай маліну. Таку класну пропозицію закинули, а Ти! Я вже почала ржаву 200-літрову бочку підшукувати, щоби до свого Течика вчіпити (я ж також після 2006 року влилася в наші дружні ряди) і берцям побільше страху нагнати...
Маю таку бочку, але при всьому бажанні не піджену тобі, бо на такий випадок, може й буду до Гольфа чіпати. Двіжачити, так двіжачити.
були у нас в клубі моменти, коли до багажника джетту мк2 прив'язували. отак от як ви кажете бочку. і тягнули :D вона пручалась, але тягнули всерівно. то було Скірко і Джетта. тільки не пам'ятаю чиї.. може Ореста і Пірата. але не впевнений.
Хіба перший з*їзд не був в березні 2006 року? ми їх купили (на пару днів) не проїзджати, а чіпляти під їхніми вікнами, ну за бажанням хтось може їх вже вчіпити і з площі Ринок ))))))))) а це вже не красиво, давно мене так не опускали! так можна чекати до сраної немочі, при чому тут вибори? ми аполітичний клуб, ну хіба трохи сексуальний )))) БАНКИ ВЧІПИЛИ І ПРИЇХАЛИ )))))))))))))))))))
в березні запрацював цей сайт і форум. А перша зустріч відбулася 5.05.2006 Ось, тут є більші фотографії http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=62 ДАІшна машина супроводжувала нашу колону від місця зустрічі до місця поїдання ДОРОГОГО шашлику. А якшо серйозно, вона там випадково опинилася Фото зроблене на залізничному переїзді. Шлагбаум закрився і Орест скористався нагодою щоб зробити кілька фоток. Курча... Наче вчора було...
ненада, я мас з позорним бібібкалок їжжу вибачєй,мені тепер сапому бібі-стидно,і доречі вендета при жінках - це не по чоловічому
нє,ну я не настільки погана,безсовісна і вульгарна людина,щоб не мати хоть трішки свідомості тому,ці всі речі в мене деколи вмикаються і навіть працюють.
Пиво, як я розумію, нині вже треба гріти, а не охолоджувати... А цікаво, чи безмайкових нині на з"їзд приймають?
давайте всі візьмем термоси з чимось гарячим. в мене 1л на всіх не вистачить, а якщо пару людей візьме то буде норм