Чи хтось міг би захопити мене завтра по дорозі на з"їзд в центрі біля Універу Франка? Причому не перед 19 год, а десь в районі 20.00. Справа в тому, що я мушу там пити пиво до 8 години вечора, але хотілося б і попасти на наше збіговисько, тим більше, шо треба ше частині людей роздати футболки
Martini, а коли ти ще в центрі будеш пити пиво??? Так як завтра не потрапляю на наше збіговисько, то знову не заберу свою футболку... Як би ми пересіклися, щоб я її все ж таки забрала? Пиво з мене
Маю одне питання і одне прохання: 1 - питання - rusmaks, Ти нинькалі на збіговиску буш? 2 - прохання - KIT, якщо я застрягну десь під капотом, а Ти почнеш говорити по тій темі, яку озвучив у "Міліціонери", то свисни мене! Страшно цікавить! Ееееех, первачку би під таку темку
гаразд Доречі, народ. шось сьогодні достатньо тихо в цій темі. Взагалі збираєтесь на з'їзд ? МИнулий раз все майже чудесно було: і чай, і печиво, і ковбаски, і мангал... не повторюйте минулих помилок. НЕ ЗАБУДЬТЕ вугілля ))))
Маю бути, але не знаю о котрій вирвусь. Думаю ближче до 19-00 вже знатиму точніше:D П.С.Машина на з'їзд готова(вилизана як у кота єйка). А я трохи хворий і маю роботу.
клуб йде до Рулес-а в гості ? Русмакс, як в Кота ? : а в мене брудна машина, бо в центрі її нема де мити..
Ну, rusmaks, і довго ми будемо чекати фотозвіту з вчорашньої здибанки під ліхтарем? І не відмахуйся, що домахалися - треба було не вимахуватися і не замахувати народ наглим блиманням в вочи!
Зморив мене вірус клятий, тому і не закидав ще фотки. Плюс до того, ще дітвора сьогодні дома дає мені жизні. Ось зараз якщо вдастя мені меншу вкласти, то і закину фотки. Велике дякую Чортопхай за ВІТАМІНИ !!! Далі буде...