Ось і обіцяні фото. Звичайно традиції у нас як завжди - це СЄМКІ і ПІВО, але ми ще й культурні. Добре дивитись на чиюсь роботу І тут откуда нє возмість паявілся наш начальніке на лісапедє Крутіл педалє аж вспацєл, і мучала в поєсках єго жажда А дальше пішли анегдоти ггг Потім троха неймовірного і нєвєроятного Ну і накінець нові гості та драг Прошу мене не бити, я не фотограф, а самоучка :D:D:D
Плюсик найкращому фотографові того з"їзду! rusmaks, якби не Ти, то цей історичний з"їзд булькнув би в Лєту і тільки його й бачили! Файно вийшла третя фотка, на якій чиясь прогресивна рука вказує на головну ознаку цього нашого з"їзду - ліхтар mixonoff-а, під яким власне все і відбувалося (під ліхтарем, маю на увазі). Не знаю, як кому, а мені особисто найбільше сподобалася поза mixonoff-а на другій фотці :rofl:
Пропоную тим, хто довго був відсутній на Форумі або на з"їздах, в обов"язковому порядку також проводити обряд проїзду з порожніми банками, причіпленими до фаркопа. Щоб "було видно, було чути"... І щоб на другий раз не пропадав так надовго )))