Всім дякую за приємну компанію. Ельза пардон єслі шо. Чортопхай ми тебе згадували, і то не раз, дуже тебе бракувало. Все класно, особливо ковбаски з активованим вугіллям. Олегу зараз зле... то його кров заливає, бо він пив коньяк, а ми сі облизували. То тобі хтось пожалів, шоб знав. АГА!!!! ДЯКУЄМО ДОМІНІКУ ЗА СТОЛИК. Бо він був до самого кінця, а потім ті шо залишилися, дружно пісяли на вуглі шоб не було пожежі.
RVM, за що пардон? Все гуд Наржалася вчора з вами......А як згадую твій анекдот про бузьків.....досі мене пре :D Да, Чортопхай, всі визнали, що тебе не вистачало...
Олег а ти згадав чим відрізняється Ейфелева вежа від жінки? Згадуй чекаємо відповіді. А то в тебе шось з памятю було, може тобі треба перезавантажитись, випий зранку піва. може ті коти вийдуть з писка.
Та, Містер вовчик, мав би анекдот розказати тут на форумі, вчора просився насправді, дуже тішусь шо получилось таке грандіозне закриття сезону. деяких одноклубників взнав по новому, це ті шо не пили "перший крок до гумової" :D
rvm, Elza, дякую на доброму слові! Аж душить мене нормальна українська жаба, що не була вчора з вами, не чула ганебних анекдотів і не бачила, як гасилося вогнище... А Олег М. і MARTINI не дякую, бо вони виламувалися з колективу і пили заборонені напитки, а над колективом знущалися... Якщо їх нині болять животи, то так їм і треба! А мені так і треба, що була так далеко від з"їзду!
Чортопхай ти дійсно багато пропустила, і ганебні анегдоти, деякі не раз розказували на зїздах але все одно всі сміялись, і нікому незрозуміла амнезія Олега М, і Апарат Шега (і не тільки) та багато іншого. А Олег М і Мартіні були цвяхами програми, тобто зїзду, особливо його продовженням. Коту окреме дякую за грінки на вогні і кобасу, він наприкінці був за шефповара.
Веселий вчора з'їзд був. Всім дякую. До речі, як в кінці роз'їхались? Хто кого на буксир брав: Мартіні Шега чи навпаки
Та нє)) Просто я був нереально змучений і в суботу йшов зранку на роботу, то ж дуже хтів під ковдру! А з"їзд був як завжди на вищому рівні! Всім дякую, я вас люблю))))