Чия? Олега М? Тоді треба взяти пояснення з обох. Нехай виправдовується Олег М і Мартіні за то шо ввели народ в оману. А хто винуватий чи правий скажуть одноклубники.
Я не злий, а ти виправдовуйся і подумай шо наробив. Виявляється шо Мартіні нічого не казав за Кінг-Крос, а народ збаламутив Олег М.
Видно без крові тут не обійдеться. Коли і де будуть розборки? Я приїду з відеокамерою та сємками!!!! ))))
Крові небуде а буде пиво, яке поставить віновнік торжества. А семкі можеш взяти. Тож до наступного зїзду.
А чё тягнути до наступного разу?! Потім ще в когось місячні виникнуть і хтось не хможе приїхати. Я пропоную робити розборки. Приїзджаємо на трасу за МРЕВ (старе місце зустрічі), прив*язуємо буксир кожному до заду і починаємо тягатися пісь.... ...тобто машинами. А пиво всім ставить віновнік ))))))) Як жиш без крові?! ))))))))) Розборки робимо позаплановим з*їздом )))))))))
Кіндер ну ти і жорстока людина тобі би крові. Ти не спантеличуй людей, біля МРЕВ там літні зїзди, а з зимовими ше не оприділились де краще. А що до буксиру, уяви тягну пасатом Олегового сірка, вагова категорія зовсім не та. Та ти точно якийсь жорстокий....
Та жорстокий, жорстокий, мови нема ))))))))) Зато скільки б людей зібралося на таке дійство )))))))))))))))))))
То ти хочеш шоу і шоб люди дивились? То треба на кожен зїзд якесь шоу придумувати. І народу буде більше приїзджати. Наприклад в Метро риїхало купа народу, а зїзд відбувся а Кінг- Крос. Ото би шоу було вже на форумі.
Так по факту де зимові зїзди ..... Як кінг- конг - добре чи не добре.... розвідку провели і мовчать.... один САША пчихає......
я вже вроді дав резюме місцю. див вище. а так сухо, освітлено, музика, перетягів нема. між колонами не поподріфтуєш. а щоб не смаркати, одягайтесь тепліше, то ж до зими іде))
В Кінг-кросі нормально, сквозняків не було, освітлено добре, сухо, на голову нічого не капає. Після зустрічі можна піти в супермаркет і закупитись на вихідні. Біля Метро багато залежить від погоди, в Ашані - можна в будь-яку погоду поїхати.
А если сделать так:когда нормальная погода ,то на МЕТРО , а когда плохая то в КИНГ-КРОСЕ!,. чтоб небы-ло никому обидно :D:D:D:D:D:D
ну тут вже почнеться - для кого гарна погода - то сніг, що так ліпить, що за метр не видно, а для когось це повна ж0п@.. визначаєм єдине місце, і на тому крапка
В полку прибуває Переголосовуйте в темі зміни зустрічей! Так як я не зміг бути цього з"їзду, розкажіть хто був в кінг-кросі і ваші думки. Цікаво ж...