То вже починає мені подобатися! Тобто, "укативать" будемо доти, доки Кінг-крос сподобається всім! І без дискусій! 5 балів! Совєцький союз рулить! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Совєтскій союз не советскій союз, Рішення одноосібно, як зробив Олег М, не приймаються. Треба шоб голосування, котре ше актуальне, закінчилось в неділю 11.11.2012 року об 20 годині. тобто до того часу приймаються голоси, а після ні. Тоді і визначиться місце зустрічі, де буде більше голосів там і приїдемо, а Олег М, привезе всім нам велику бочку ПИВА (ДЛЯ РЕАБІЛІТАЦІЇ). Так, що наступний зїзд, буде бомбовий. Народу зїдеться, на ПИВО від Олега М. Будемо пити ПИВО і згадувати чиє воно і чому і з якого приводу.
З*їзд гамно - 2 Місце має свої плюси та свої мінуси. Планую реально пошукати ще альтернативу для феншую та затвердити єдине місце!
Та ти як політична прос......ка, ти як політична тушка....... . Народ не вірте йому поки не поставить ПИВО. Так ти запроданець своїх переконань. Ти змінюєш свою думку, а це означає зраджуєш. Ти ввів народ в блуд і замість того шоб виправдатись і поставити всім на зїзді ПИВО ти ше огризаєшся. Олеже я був про тебе як найкращої думки, думав ти все зрозумієш, привезеш ПІВАСЯ на зїзд і скажеш ПАРДОН всьому чесному люду, за свої діянія вольнії і невольнії. А ти бачу ще й виойжуєшся. Не роби так сину бржий. Покайся. Визнай свою провину і скажи, що так більше небудеш. Верни голос назад.
омг.. у що перетворили форум. парафіяни, політичні блоки, ахахах. 11.11.12 - завершуємо голосування і буде вам все чесно п.с. ОлегМ., бери саму потужну бричку, і бери Т-чик Чортопхай на буксир, бо сама в Кінг-Крос не поїде )))) п.п.с. Хоч, якшо у нас буде бочка пива і такі шури-мури на з'їзді, то явка буде 100% всього клюбу :D
Мо в кого знайдеться смужка добротного двостороннього скотчу 5 см то прихопіть будь-ласка, мені в машині тре приймач сигналки приклеїти на скло, бо старий скотч вже не тримає.