Зїзд гавно. Всі дєвкі бяді. І сонце йоаний фонарь. Холодно! Біля МЕТРО тепліше. ВИМАГАЮ ДРУГОГО ТУРУ!
Наші оффроудери болота не знайшли, тому з"їзд гавно Як завжди, ламають чиюсь машину. З"їзд гавно Поламали. Фейспалм. З"їзд гавно Sasa: "Диви, як я вмію, у мене з рукава голова bass росте!" КІТ: "Гиии... ти б бачив шо в мене під шапкою росте!" Кіт: "З"їзд гавно, вертаємся до МЕТРО!"
Нагадую, завтра день з"їзду. ПЕРЕДОСТАННІЙ В ЦЬОМУ РОЦІ. На зустрічі буде присутній Фаст, який збирає гроші на клубну доброчинну акцію. Це буде найкраща нагода здати бабло в касу, оскільки потім доведеться шукати Юру в індивідуальному порядку. Тож підтягуємося під Ашан і не забуваємо прихопити кеш.
Продублюю сюди з теми "Подаруй дитині свято (пропозиція)"!!! Народ... на рахунок будинку... щось не дуже хтось спішить із пошуками, тому пропоную: 1 - Як і минулі роки "Роздільський будинок, для дітей із вадами розвитку" 2 - http://vidlunnia.ucu.edu.ua/hostels/lavriv/ Окрема подяка Оксані, яка не полінувалась та знайшла 2й варіант, що справді потребує допомоги, судячи з опису! РЕКОМЕНДУЮ ПОЧИТАТИ! Вибираємо будинок, пишемо сюди хто що думає. Приїжджаємо на з'їзд, долучаємось - хто чим може
корадо думаю часто на вулиці незустрічаються. а де, тут чекаю пропозицій, буду їхати через цент всерівно. Де вам зручніше але щоб можна було запаркуватися. по часу думаю о 1820
Ну в підписі не тільки корадо.... Давайте краще ваш варіант...Мені пішачком простіше припаркуватися де треба :D