Народ, всьо гуд. Не баясь. Сіла і в ту машину і з тим хлопом і навіть на той з"їзд попала Дякую "перевізникам"....була рада всіх бачити
та, було. якийсь шутнік виліпив невідому фігуру в мене на капоті і вправно посипав це насінням. признавайтесь кому я руки обриватиму наступного з'їзду?
Народ, ви давайте розказуйте! Які кущі? Ви ж на підземній стоянці ніби тусувалися? Чи я чогось не розумію?
о, перший відгукнувся. начувайся. Кіт пам'ятає про тебе, мстя його буде страшна! Чортопхай, ми всі за тобою сумуємо. пасєкрєту скажу шо Ельза скучає найбільше за тобою. може зрадиш традиції і таки приїдеш до нас ?
Дякую! Приємно чути, але те місце тусовки для мене таки задалеко... Скіки там тої зими? Пару місяців і знов зустрінемося! А для злих язиків: яке вам діло де, шо і з ким лузає Чортопхай? Головне, щоб ви не пропустили своїх халявних сємок А як ті кафешки, яких на новому місці так багато і де тепер Клюб просиджує зимні зимові п"ятничні вечори? Розкажіть хоч трохи. ПЛЗ! Цікаво ж!
останній раз я таки зміг затягнути 5х одноклубників в АШАН, на каву з автомата. решті просто подобається стояти біля машин. там щось чаруюче є, в тих фольцах...
Ну десь так... Ми з міксонофим вже мали розбігатись. аж тут зайшло обговорення корка, так заговорились що не встигли роз'їхатись.
я так собі подумав, а давайте котрийсь зі з'їздів зробимо в боулінгу ? винаймемо декілька доріжок, поп'ємо квасу, влаштуємо якісь турнічики ? чим не драг ? дві кулі до фініша )))))