Да-да... Коліжанко, на кого ж ти покинула мене, бізнес...? Я си сама ради не дам з тими хлопцями, ну тобто, не хватить мене одної на них всіх, ну...тобто....ти нам потрібна....
Якраз і боулінг, КІТ. Я якраз то і мала на увазі, що сама вас всіх в боулінг не переграю....Ой...шось не те слово підібрала.... ....сама вас всіх в боулінгу не переможу. О, то вже шось полюдське написала
Йой! Народ! Та я в кеглях не тойво-во... Ну, в нашому бізнесі ще куди не йшло... А взагалі-то варто робити такі тематичні з"їзди, як запропонував КІТ. Але пропонірую продумати так, щоби було зайнятися також тим, хто в кеглі не грає.
я знав що винуватець сам знайдеться. ахах, на злодії шапка горить, Олеже. Начувайся! від кота бочкою пива не відкупишся, тож раджу частіше обертатись :D п.с. той сніг що біля машини, здається то і є твої яйця :
Кіт то твій VW 21011 починає відрощувати великодні яйця,але як кожен мужик як і ти ,починає їх відрощувати з ОСНОВНОГО )))
Олеже, рвм - перший хто відгукнувся, а на тобі шапка горить тож не роби з мене глупого Братику Вовчику, з'їзд 28го числа? Ти в це віриш?
КІТ, ти сам наваляв там снігу на машину, шоб прикольно дивилося, а тепер звинувачуєш? Слухай за наклеп в деяких кругаг прострілюють коліно, а тобі шо хвоста накрутити? Я тобі написав, що то були хлопці з Опель клубу значить то вони зробили, а якщо ти не віриш то твоя проблема, що поставив машину на гальорці. Тепер будеш знати, що своїх одноклюбників звинувачувати не варто. Не пойман - не вор. А свої предположенія тримай при собі, бо накрутимо хвоста.
зараз відповім вам в ПП, щоб тут не смітити. по темі: 28го що робити будемо ? останній наш з'їзд в цьому році. (ви ж не вірите в кінець 21го )