Старий, вибачай, звичайно, але я в той час їхав по трасі на бібрку, в позі перестрашеного учня на екзамені з водіння, зосереджений на адскому слаломі. Там не дорога, а піздєц, суцільні ями з гострими краями, що ускладнювалося дощем і засліпленням зустрічними фарами. При цьому всі машини в обох напрямках намагаються триматися поближче до центра дороги, бо ями в основному по краях... Відволікти погляд на спідометр боявся, не те шо лізти в кишеню по телефон. Коли добрався до місця призначення і глянув на пропущені дзвінки, вирішив, шо в 7 годині Шег міг дзвонити тільки зі з"їзду, а оскільки я туди не попадаю, бо зараз далеко, то й передзвонювати нема чого І шо тепер твоя ракета? На приколі?
ти так описав 30 км дороги.. та тобі книжки писати + бачив фотки - ти ставив собі "вільні руки" в машину, не паше ?
я їхав ті 30 км майже годину. Більше в той бік не поїду в темну пору, тільки вдень, коли хоч ті ями видно і фари не сліплять. я поміняв телефон і новий досі не звязав з тою системою крім того, я не користуюся нею, коли в машині є ще люди крім мене
а я туцяю трубку тому хто з боку і кажу поговорити. мол я за рульом, якшо шось важливе - то хай кажуть, а нє - передзвоню.
кльовий варіант Такий собі "хендс-фрі для бідних" але шоб цією системою скористатися, треба спершу дістати телефон з кишені джинсів. Саме ця процедура була вельми ускладнена через вище описані умови
[OFF]ну не буду розписувати, що телефон дістаю з джинсів коли сідаю в машину (бо муляє, бо може хтось подзвонити), бо ше подумаєш шо доколупуюсь та, таки кльовий хенс-фрі для бідних, а головне завжди все добре чути, повне голосове керування, можливість колбеку, ну карочє ти поняв )))) + є ше класна фішка - "зупинка авто", рішає любе ))[/OFF]
Ну коли якась фігня, то дзвонять зазвичай 1ну 2 рази... А 5 раз то вже треба передзвонювати))) Та ладно, проїхали. Нічо страшного. Ні, залив вчора дистиляту, поїхав. Зранку купив хепу, злив 3л води. Залив 3л концентрату.
зранку ще пищав. потім долив нормальний рівень хепу і розвоздушив сисиему, то перестав пищати. Sent from my MB860 using Tapatalk 2
в тій всій кухні один момент.... ЯК тільки на приборці загоріли червоні лямпи то зразу ставати і виясняти в чому річ, а не дотягувати до якогось місця.... неважно чи дощ чи сніг чи ще яка зараза. Після вияснення вже можна приймати якесь рішення що робити далі